Gebelik testi

Kullan bir istersen ben ilk kez kullandım 6 günde bitiyor ilaç benim biteli 3 gün oldu daha gelmedi adetim
Anladim bir kac gune gelir herkeste farkli oluyormus kimi 3 kimi 5 kimi 1 hafta sonra oluyormus. Sende m8 pkolusun bebeğin varmi

Nasıl değişik?
Dün birden kanamam geldi oh adet oldum dedim, sonra aşırı derecede ağrım oldu kanamam da vardı baktım 2 tane plastik gibi parça düşmüş et parçası gibi, sonra sabaha kadar ağrım oldu yine kanamam azaldı birden, normalde ben günde yine 2 ped değiştirirdim, şimdi doldurmuyor sadece tuvalete oturdukça geliyor adet miyim değil miyim anlamadım 24 saat oldu adet olalı

Bende bu ay adet konusunda garip şeyler yaşıyorum 10 gün oldu hala adetim aslında dediiğin gibi adet mi bilmiyorum. İlk iki gün leke geldi durdu sonra az az ped doldu ama kesinlikle kırmızı değil siyah ve kahverengi geliyor. Normal adetim 7 gün sürer biterdi 3. Günden sonra leke gelirdi sadece şimdi 10. Gün geliyor hala siyah siyah korkuyorum cidden kasıklarım şiş patlayacak gibiyim!! O yüzden seni çok iyi anlıyorum stres yapma ya her şey olacağına varır

Ooo canım sen niye doktora görünmedin ya

Ya ne bileyim önemli değildir herhalde diyerek bekledim böyle önümüzdeki hafta giderim olmazsa
Bence ihmal etme kesinlikle git benim de kanamamın az olması kafama takılıyor rengi de koyu ama kafam karışıyor adet miyim başka bir şey mi

Bence ihmal etme kesinlikle git benim de kanamamın az olması kafama takılıyor rengi de koyu ama kafam karışıyor adet miyim başka bir şey mi
Yarına randevu aldım gidecem öğrenecem inşallah sende mutlaka git önemli bir şey değildir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…