Ne oldu ki[/QUOT yine hayal kırıklığı desene
Ben düzenli olmam hic pko var bazen 2 ayda bitAdet gecikmenizden kaç gün sonra yaptınız testi
Pko varken gebe olmanız zaten çok zor değil miBen düzenli olmam hic pko var bazen 2 ayda bit
Evet cok zor tup bebek tedavisine basladim bu hafta regli olmayi bekle6ecegim dr tarlusal verdi ilaci kullanmadan test yaptim boyle çıktıPko varken gebe olmanız zaten çok zor değil mitedavi görüyor musunuz
Tarlusalı ben de kullandım daha bi faydasını görmedimEvet cok zor tup bebek tedavisine basladim bu hafta regli olmayi bekle6ecegim dr tarlusal verdi ilaci kullanmadan test yaptim boyle çıktı
Tarlusalı ben de kullandım daha bi faydasını görmedim
Adet sökmesi icin verdi 2 aydır olmuyorum tedaviye başlamak icin regli.olmam sartTarlusalı ben de kullandım daha bi faydasını görmedim
Kullan bir istersen ben ilk kez kullandım 6 günde bitiyor ilaç benim biteli 3 gün oldu daha gelmedi adetimAdet sökmesi icin verdi 2 aydır olmuyorum tedaviye başlamak icin regli.olmam sart
Anladim bir kac gune gelir herkeste farkli oluyormus kimi 3 kimi 5 kimi 1 hafta sonra oluyormus. Sende m8 pkolusun bebeğin varmiKullan bir istersen ben ilk kez kullandım 6 günde bitiyor ilaç benim biteli 3 gün oldu daha gelmedi adetim
Neden olmasınŞuan gecikeli 11 gün oldu sence sırf stres bu kadar sebep olur mu gecikmeye
İçimi çok rahatlattın ilk yazdığın andan beri. Teşekkür ederimNeden olmasın
Rica ederim canım benim bir sıkıntın olduğunda yazabilirsin her zaman yardımcı olurum Allahın izniyle. Kendine iyi bak :)İçimi çok rahatlattın ilk yazdığın andan beri. Teşekkür ederim
Ya adet oldum ama çok değişik uygun konu başlığını bulamadım açamadımRica ederim canım benim bir sıkıntın olduğunda yazabilirsin her zaman yardımcı olurum Allahın izniyle. Kendine iyi bak :)
Nasıl değişik?Ya adet oldum ama çok değişik uygun konu başlığını bulamadım açamadım
Dün birden kanamam geldi oh adet oldum dedim, sonra aşırı derecede ağrım oldu kanamam da vardı baktım 2 tane plastik gibi parça düşmüş et parçası gibi, sonra sabaha kadar ağrım oldu yine kanamam azaldı birden, normalde ben günde yine 2 ped değiştirirdim, şimdi doldurmuyor sadece tuvalete oturdukça geliyor adet miyim değil miyim anlamadım 24 saat oldu adet olalıNasıl değişik?
Bende bu ay adet konusunda garip şeyler yaşıyorum 10 gün oldu hala adetim aslında dediiğin gibi adet mi bilmiyorum. İlk iki gün leke geldi durdu sonra az az ped doldu ama kesinlikle kırmızı değil siyah ve kahverengi geliyor. Normal adetim 7 gün sürer biterdi 3. Günden sonra leke gelirdi sadece şimdi 10. Gün geliyor hala siyah siyah korkuyorum cidden kasıklarım şiş patlayacak gibiyim!! O yüzden seni çok iyi anlıyorum stres yapma ya her şey olacağına varırDün birden kanamam geldi oh adet oldum dedim, sonra aşırı derecede ağrım oldu kanamam da vardı baktım 2 tane plastik gibi parça düşmüş et parçası gibi, sonra sabaha kadar ağrım oldu yine kanamam azaldı birden, normalde ben günde yine 2 ped değiştirirdim, şimdi doldurmuyor sadece tuvalete oturdukça geliyor adet miyim değil miyim anlamadım 24 saat oldu adet olalı
Ooo canım sen niye doktora görünmedin yaBende bu ay adet konusunda garip şeyler yaşıyorum 10 gün oldu hala adetim aslında dediiğin gibi adet mi bilmiyorum. İlk iki gün leke geldi durdu sonra az az ped doldu ama kesinlikle kırmızı değil siyah ve kahverengi geliyor. Normal adetim 7 gün sürer biterdi 3. Günden sonra leke gelirdi sadece şimdi 10. Gün geliyor hala siyah siyah korkuyorum cidden kasıklarım şiş patlayacak gibiyim!! O yüzden seni çok iyi anlıyorum stres yapma ya her şey olacağına varır
Ya ne bileyim önemli değildir herhalde diyerek bekledim böyle önümüzdeki hafta giderim olmazsaOoo canım sen niye doktora görünmedin ya
Bence ihmal etme kesinlikle git benim de kanamamın az olması kafama takılıyor rengi de koyu ama kafam karışıyor adet miyim başka bir şey miYa ne bileyim önemli değildir herhalde diyerek bekledim böyle önümüzdeki hafta giderim olmazsa
Yarına randevu aldım gidecem öğrenecem inşallah sende mutlaka git önemli bir şey değildir umarımBence ihmal etme kesinlikle git benim de kanamamın az olması kafama takılıyor rengi de koyu ama kafam karışıyor adet miyim başka bir şey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?