- 16 Ocak 2019
- 1
- 0
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testte bir sorun var sanki, tekrar bir kez daha yapın benceAranızda yeniyim acaba bu teste göre gebelik varmıdır adetim 2 gün geçti ama bir belirti hissetmiyorum açıkçası
Kenarları pembe olan testte çizgi görüyorum ben ama başka test YÖK canım tek foto varHanımlar bende yeni uyeyim. Sorum var sizlere pcoslu biriyim geçen ay femara kullandım buyumedi bu ayda klomen kullandım 28 aralikta. Ondada buyumedi. Takvime göre 1 hafta önce regl olmam gerekiyordu olmadım ama kasık agrim göğüs hassasiyeti çok vsr.4 gün önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı 4 gün soneasinsa bugün bir daha yaptim ince açık pembe çizgi çıktı sormak istedim sizede.(pembe kenarlı olan ilk testim diger beyaz bugün ki)
Heh şimdi oldu , ben çizgi görüyorum eğer foto yanıltmıyorsaBeyaz olan bu test bugüne ait
Çok sağolun cevabınız için. Şehir disindayim su an dönünce hemen yapıcam kan testi 4 gün ara ile ikisinde de çizgi cikti hayırlısı artıkKenarları pembe olan testte çizgi görüyorum ben ama başka test YÖK canım tek foto var