Gebelik testi

melekaydnz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Kızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var.

Kac dakika da çıktı canım

5 10 dakika içinde cıktı sabah yaptım cok cok silikti zor görüyordum öglen tekrar yaptım yine cok silik en net suan görebiliyorum acaba deger mi yükseliyor bide sabah yapıcam

Kızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var. Eki Görüntüle 2275388

Gözün aydın canım gün gün tekrarla dahada koyulaştığını göreceksin Bayram sizede geldi gözünüz aydın.

Evet var:) Soyle dusun ben 4-5 gun gecince yapmistim daha koyu cikmisti. Onceden yapsam beta daha kanda cok yukselmedigi icin boyle cikacakti:)
Arkadaşların dedigi gibi ya gun gun tekrarla ya da direkt kan ver, hayirli olsun.

Hamilesin erken yaptin die bu kdr ince iko gn snra yaptgnda daha koyu gorucrksin. Hayirli ugurlu olsn

Hepinize cok te

Hepinize cok teşekkür ederim kan testi yaptırdım 8.98 cıktı sınırda Bi rakam dediler tam sevinemedim
Iki gn snra tekrar ver kan yukselir saglkli bi gebelkse merak etme

Kızlar iki aydır bebek için ugrasıyoruz ve ilk defa bu kadar belirgin çizgi gördüm ama güvenemedim sizce gebelik var mı? adete 5 gün var. Eki Görüntüle 2275388
Canim ben de 2. Bamileligimde 5 gun once yaptim ve boyle cok silik bir cizgi cikti. Simdi 5 yasinda oldu bile cok sukur :) yani 5 gun once bu cizgiyi gorebiliyorsak bence hamilesin hayirli olsun

Teste göre doğru demek
Ama bu betaya göre hanile siniz dedi mi doktor?
Haftaya yine git o zaman kesinleşir
Katlanarak artması gerekli

Canim ben de 2. Bamileligimde 5 gun once yaptim ve boyle cok silik bir cizgi cikti. Simdi 5 yasinda oldu bile cok sukur :) yani 5 gun once bu cizgiyi gorebiliyorsak bence hamilesin hayirli olsun
Canım kan testi 8.98 cıktı iki gün daha beklicez bakalım

Teste göre doğru demek
Ama bu betaya göre hanile siniz dedi mi doktor?
Haftaya yine git o zaman kesinleşir
Katlanarak artması gerekli
Ne negatif ne pozitif diyebiliriz dediler sınırda Bi rakammış beklicez ama daha önce de kan verdim hep 5 ya da 2 cıkardı

Daha adetine de varmış net görünüyor hayırlı olsun

`