Tebrik ederimTesti tekrarladım kızlar iki tane farklı marka alıp ikisinide attım kan verdim yarın belli olacak hayırlısıyla
Testini atsana canımKızlar merhaba bir sorum olacak size benim adetime 5 gun kala kanamam oldu ertesi gün kesildi şuan hiç yok bende gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik bi sekilde cikti hamile olabilir miyim
Hamilesin canim:)
Gerçekten mi yaa kac gündür aklimda surekli eminde olamıyorum bilmedigim için çok teşekkür ederimHamilesin canim:)
Gerçekten mi yaa kac gündür aklimda surekli eminde olamıyorum bilmedigim için çok teşekkür ederim
Yaaaa :)) ayyy insallah insallah ben aslında onceden kan vermeye gidecektim ama daha önce de hayal kirikligim oldu boyle bi iki kere öyle olunca cesaret edemedim tekrar üzülucem diye :))Canim cift cizgi cikmis bariz sekilde. Buyuk ihtimal yerlesme kanamasi yasadin. Hemen gidip kan ver nerden baksan 4 haftalik çıkar bu test:)
Yaa gerçekten canım öyle bir defasında da kan testinde yüksek çıkmıştı ertesi gün kadın doğuma gittim hamile olmadığımı soyledi o yuzden geriliyorum bende.Bu test olayları geriyor artık qaliba bizi canım bendede silik çıkmıştı ama ben yerleşme kanaması gormedim bugün öğrendim 4 haftalık hamileyim hamile olmasan o ikinci çizgi hic cikmaz bencede hamilesin kan ver daha net daha çabuk ben direk gidip acil de verdim kanımı 2 saat sonra aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?