Canım hamile misin kan verdin miTest sonucu böyle çıktı
Verdim ilk 69 çıktı 2 gün sonra yani bugün yaptırdım 206 çıktı ama hala endişeliyim bir sıkıntı olmaz inşallahCanım hamile misin kan verdin mi
Ay maşallah güzel yükselmiş. Belirtin var mıydı yerleşme kanaması yaşadın mıVerdim ilk 69 çıktı 2 gün sonra yani bugün yaptırdım 206 çıktı ama hala endişeliyim bir sıkıntı olmaz inşallah
Hayır yaşamadım belirtim alt karın ağrısı hafif ve göğüs hassasiyeti sadeceAy maşallah güzel yükselmiş. Belirtin var mıydı yerleşme kanaması yaşadın mı
Benim de 2 gün gecikti adetten 6 gün önce kahve lekelenmem oldu pazartesiye kadar adet olmazsam kan vercem bende kesin sonuç. 2 gün önce test yaptım böyle çıktıHayır yaşamadım belirtim alt karın ağrısı hafif ve göğüs hassasiyeti sadece
Bişey göremedim be. 4 gün kala yaptığımda kaset testte çıkmıştı silik bir şekilde yarın doktora gideceğim daha ben de tam bilmiyorumBenim de 2 gün gecikti adetten 6 gün önce kahve lekelenmem oldu pazartesiye kadar adet olmazsam kan vercem bende kesin sonuç. 2 gün önce test yaptım böyle çıktı
Tebrikler gebesiniz
HayırlısıBişey göremedim be. 4 gün kala yaptığımda kaset testte çıkmıştı silik bir şekilde yarın doktora gideceğim daha ben de tam bilmiyorum
İnşallahHayırlısı
Pozitif canım kan verKızlar slm. Sizce pozitifmi
Bozuk değil dimi sanki 1 hafta var gibi biliyorum.adetePozitif canım kan ver
Canım fazla idrar damlatmışsın, fazla damlattığında böyle bulaşabiliyor bir seferinde beni yanıltmıştı test bu şekilde çıkmıştı Ka. Testi yaptırmıştım sonrasında negatif çıkmıştı. Ama 2. Çizgi de görünüyor yarın bir tekrarla istersen belki test bozulmuş olabilir.Kızlar slm. Sizce pozitifmi
Önce t çizgisi belirdi sonra c ondan şüpheliyim bi daha damlatinca böyle olduCanım fazla idrar damlatmışsın, fazla damlattığında böyle bulaşabiliyor bir seferinde beni yanıltmıştı test bu şekilde çıkmıştı Ka. Testi yaptırmıştım sonrasında negatif çıkmıştı. Ama 2. Çizgi de görünüyor yarın bir tekrarla istersen belki test bozulmuş olabilir.
Önce c yani kontrol çizgisinin belirtmesi lazım testin düzgün çalıştığını gösterir c çizgisi. Muhtemelen test bozuk tekrar test al ve yap canım. Ve fazla damlama 2 damla bile etkili oluyor inşallah gönlünden geçen olurÖnce t çizgisi belirdi sonra c ondan şüpheliyim bi daha damlatinca böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?