- 1 Temmuz 2019
- 93
- 20
- 3
Hamilelikte önce t çıkar cnm ilk bebeğinde de öyle oldu t çıkar c sonra ilerliyo fazla damlattim yoğun sanırım bide hamile değil Sen ilerliyor c cikiyo t de bisey olmuyo çok kişiden de duydum bunuÖnce c yani kontrol çizgisinin belirtmesi lazım testin düzgün çalıştığını gösterir c çizgisi. Muhtemelen test bozuk tekrar test al ve yap canım. Ve fazla damlama 2 damla bile etkili oluyor inşallah gönlünden geçen olur
Benim de böyle çıkmıştı bence gebesinLütfenhamile olayım, 9 Haziran da regl olmuştum hayırlısı inşallah
Canim hayirli olsun bnmde adetime 3 gun kala boyleydi testin pozitifLütfenhamile olayım, 9 Haziran da regl olmuştum hayırlısı inşallah
İnşallahBenim de böyle çıkmıştı bence gebesin
Allahım dualarımı duyduCanim hayirli olsun bnmde adetime 3 gun kala boyleydi testin pozitif
banada dua et canim bende cok istiyorumAllahım dualarımı duydu
Şuan hamilesin dimi inşallah sağlıkla alırsın, ben 3 yıldır eğer hamileysem bu zamanı bekliyordum 6 yıllık evliyim bu aradaB
banada dua et canim bende cok istiyorum
Yok canim 13 haziranda kanamam olduŞuan hamilesin dimi inşallah sağlıkla alırsın, ben 3 yıldır eğer hamileysem bu zamanı bekliyordum 6 yıllık evliyim bu arada
Yok canim 13 haziranda kanamam oldu
Kimyasaldi
Adetime 9 gun kalmiş
Canim emin degilim yaÇörek otu yağı kesinlikle iç ada çayı birde maydonoz süt buharı kürü bu ay bunlardı yapmıştım ben
Nasil yedin canim yani nasil yaptinÇörek otu yağı kesinlikle iç ada çayı birde maydonoz süt buharı kürü bu ay bunlardı yapmıştım ben
Çörek otu yağını hergün iş yerinde aklıma geldikçe öğle yemeğinden önce içtim, incir sabahları aç karnına tahinli batırıp yedim bir ara yumurta kalitesini daha çok arttırıyor birde regl sonrası bir kere maydonoz ve sütü kaynatıp buharına oturdum rahimi temizliyormuşNasil yedin canim yani nasil yaptin
Ada çayı her sabah sıcak suyun içine yapraklarını atıyorumÇörek otu yağını hergün iş yerinde aklıma geldikçe öğle yemeğinden önce içtim, incir sabahları aç karnına tahinli batırıp yedim bir ara yumurta kalitesini daha çok arttırıyor birde regl sonrası bir kere maydonoz ve sütü kaynatıp buharına oturdum rahimi temizliyormuş
Cok şey yapmişsin canimÇörek otu yağını hergün iş yerinde aklıma geldikçe öğle yemeğinden önce içtim, incir sabahları aç karnına tahinli batırıp yedim bir ara yumurta kalitesini daha çok arttırıyor birde regl sonrası bir kere maydonoz ve sütü kaynatıp buharına oturdum rahimi temizliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?