Gebelik testi

Önce c yani kontrol çizgisinin belirtmesi lazım testin düzgün çalıştığını gösterir c çizgisi. Muhtemelen test bozuk tekrar test al ve yap canım. Ve fazla damlama 2 damla bile etkili oluyor inşallah gönlünden geçen olur
Hamilelikte önce t çıkar cnm ilk bebeğinde de öyle oldu t çıkar c sonra ilerliyo fazla damlattim yoğun sanırım bide hamile değil Sen ilerliyor c cikiyo t de bisey olmuyo çok kişiden de duydum bunu

Lütfen 🙏🏻 hamile olayım, 9 Haziran da regl olmuştum hayırlısı inşallah

Eklentiler

• D5B634C2-2FAC-4007-89ED-0CC57CCBF424.webp
    D5B634C2-2FAC-4007-89ED-0CC57CCBF424.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 117
  • 7A8A1B9D-75A4-4E85-893E-B449A744B44C.webp
    7A8A1B9D-75A4-4E85-893E-B449A744B44C.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 115
Nasil yedin canim yani nasil yaptin
Çörek otu yağını hergün iş yerinde aklıma geldikçe öğle yemeğinden önce içtim, incir sabahları aç karnına tahinli batırıp yedim bir ara yumurta kalitesini daha çok arttırıyor birde regl sonrası bir kere maydonoz ve sütü kaynatıp buharına oturdum rahimi temizliyormuş

Çörek otu yağını hergün iş yerinde aklıma geldikçe öğle yemeğinden önce içtim, incir sabahları aç karnına tahinli batırıp yedim bir ara yumurta kalitesini daha çok arttırıyor birde regl sonrası bir kere maydonoz ve sütü kaynatıp buharına oturdum rahimi temizliyormuş
Ada çayı her sabah sıcak suyun içine yapraklarını atıyorum

Cok şey yapmişsin canim
Ama biliyomusun hersey nasip

Kesinlikle orası öyle ama kendimizi bırakmak yok inşallah Benimde şuan kesin değil evde yapılan bir test sonuçta

Benim yaklaşık 10 gündür karin altı agrım var ve dünden beri goguslerimde ara ara sancılanma adete 4 gün varken test yaptım negatif. Hala olma ihtimali var mı bir de çok afedersiniz yaklaşık 4 gündür çok sık büyük abdeste çıkıyorum gün içerisinde 3-4 kez sürekli karin şişliği var belirti olabilirmi?

Back
X