Gebelik testi

dilanguness

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
95
Puanlar
13
Hanımlar adetime 1 gün kala yaptım bu testi bugün adetimin 2. Günü hâla olmadım sizce gebelik var mı?

Eklentiler

• 73DA875B-C9D5-4C22-A0FF-24823DBD9159.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 307
  • EAB9B82F-D72B-4511-AA25-08AEDE82E5D6.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 293
  • 039BF124-1DDF-4CF4-B2BD-0D43E0ADE3DE.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 259
Ayyyy noooluuuur hamiş olayım Pazartesi bu yaptığım testin üstünden 2 gün geçmiş olcak gine test alıcam daha koyu çıkar değil mi kuzum?
Evet tatlım gün geçtikçe belirginleşir çizgi, hatta yarın sabah erkenden kan ver ki netleşsin gebelik. Her şey gönlünce olsun.

Evet tatlım gün geçtikçe belirginleşir çizgi, hatta yarın sabah erkenden kan ver ki netleşsin gebelik. Her şey gönlünce olsun.
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun Aşşııırıı mutluyum gören sanıcak kaç senedir çocuğum olmuyor 1 senedir evliyim 19 yaşındayım ama benimle büyüsün istiyorum eşimde çok istiyor

Minnoş yarın bu testin üzerinden 3 gün geçmiş oluyor gine test yapıcam koyu çıkarsa gidicem inşallah Daha net çıkar değil mi? Yarın adetimin 3. Günü?
Tabiki kessinlikle adetin gecikmişse hamilesin zaten kuzum :)

Sana arkadaş olur ne güzel
İleride ablan mı sorularına hazır ol

Ayyyy inşalllaah yarın bu testin üzerinden 2 gün geçmiş olucak gine test yapıcam inşallah daha koyu çıkarr
Evet canım..daha koyu çıkar.. bence kan testi di yaptırın pazartesi.sağlıkla kucağınıza alın

`