Hayırla sonuçlansın haklısın ama üzülme daha varmış.Sabırsızlık var
Ben 5 aylık evliyimHayırla sonuçlansın haklısın ama üzülme daha varmış.
Bu testlerde marka önemli mi ben eczadan markaya bakmadan direk alıp çıkmıştım2 gün sonra tekrar erken gebelik testi yapabilirsin. Benm adetime üç gün varken erken gebelik testinde baya belli çizgi çıkmıştı
Daha çok erkenmiş olur inşallahBen 5 aylık evliyim2 aydır karar verdik geçen ay olmadı çok üzülmüştüm bu ayda çok umutlu bekleyiş var Herhangi bi belirtim yok sadece adet belirtileri yaşıyorum kasıklarım çok ağrıyor
Bende alıp çıkmıştım bilmiyorum marka olayınıBu testlerde marka önemli mi ben eczadan markaya bakmadan direk alıp çıkmıştım
Ederim bende bekliyorum senin gibi ama sen hiç kafana takma bile daha yenisinİnşallah canm ya dua edin edin
yumurtlama gununu bılmıyorsan adetının gecıkmesı en dogru sonuc olur hatta onda bıle bazen gec dollenmede negatıfle hayal kırıklıgına ugrayabılıyoruz. yanı adetıne kalan sure degıl onemlı olan. dollenmeden sonra 11 gun kadar gecmelı kı testte cıksın:)) bazen 13. gun anca cıkar mesela. dolayısıyla ustunde yazan ılıskıden 6 gun sonra sonuc verır e ınanmamalısın. ne zaman yumurtlama oldu kac gune rahme yerlestı bunlar test sonucunu etkıler.:) hayırlısıyla + olur ınsallah :) sen sımdı dollenmeden sonra 9. gunde olsan cıkmama olasılıgı elbette var kanda anca cıkar mısal :)). o yuzden bı kac gun sonra varsa testın tekrarla . cok sık yapmayı sevmıyorsan da adet gununu beklesen guzel olur :)Adetime 5 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce test doğrusudur yoksa beklemelimiyim.
yumurtlama gununu bılmıyorsan adetının gecıkmesı en dogru sonuc olur hatta onda bıle bazen gec dollenmede negatıfle hayal kırıklıgına ugrayabılıyoruz. yanı adetıne kalan sure degıl onemlı olan. dollenmeden sonra 11 gun kadar gecmelı kı testte cıksın:)) bazen 13. gun anca cıkar mesela. dolayısıyla ustunde yazan ılıskıden 6 gun sonra sonuc verır e ınanmamalısın. ne zaman yumurtlama oldu kac gune rahme yerlestı bunlar test sonucunu etkıler.:) hayırlısıyla + olur ınsallah :) sen sımdı dollenmeden sonra 9. gunde olsan cıkmama olasılıgı elbette var kanda anca cıkar mısal :)). o yuzden bı kac gun sonra varsa testın tekrarla . cok sık yapmayı sevmıyorsan da adet gununu beklesen guzel olur :)
bu ara herkesınkı sastı senın kı de kacamamıstır:)) gec kaldıysa yumurtlama etkı eder ıllaa :))Ben adetimi bekliyeyim en kesin sonuçyumurtlama dönemim takvime göre ayın 9’u yani 12 gün geçmiş oluyor
Allah razı olsun canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahBende size dua ederim
HADİ bakalım im görecezbu ara herkesınkı sastı senın kı de kacamamıstır:)) gec kaldıysa yumurtlama etkı eder ıllaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?