Gebelik testi

murcig

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2020
59
18
8
30
Kızlar gebelik testi yaptım bugn çizgi görebkyrm ben sanki sizce varmıştır gebelik

Resim yok

İlk dakikalarda mı çıktı silik bir çizgi var sanki :)

Çok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız
Evet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallah ben ayın 4 den beri test yapıyorum hep negatif çıktı bugn pozitif çıktı

Evet adet günümü beklicem bende kan tahlili yaptrcm amin inşallah ben ayın 4 den beri test yapıyorum hep negatif çıktı bugn pozitif çıktı
Bu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştır

Bu testlerde pek fazla çıkmıyor erken gebelikte çıkıyor ama yinede iyi görmüşsün belki diğerlerinde kuruduktan sonra çıkmıştır
Yok diğerlerinde hiç çıkmadı baktım iyice yani kuruduktan sonrada çıkmadı

Demek ki daha yeni idrara geçmiş idrarda çıktıysa kanda da çıkar ve adet gününde güzel sonuç alırsın
Zaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnz

Zaten belirtilerim vardı benim evet şimdi gitsem kandada çıkar aslında ama adet günümü beklicm siz kaç aylık hamilesnz
Ben daha çok yeniyim 4+5 deyim ama bende çok erken öğrendim 13 gün önce ve dayanamayıp 2 gün arayla tekrarladım çünkü inanmak zor geliyor idrar testlerine en sonra çok koyu çıkınca adetime 1 gün kala gittim kan verdim ve sonuç pozitif çıkmıştı

Ne güzel hayrlı olsun darısı başıma inşallah aynı sonuçla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…