Tabi canım veririmİnşallah canım hayırlı haberlerle insAllah haber ver olur mu
Hadi bakalım hayirli olur inşallahTabi canım veririm
Siz kaç gün kala yapmıştımızÇok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız
İdrar mi kan mı ?Siz kaç gün kala yapmıştımız
İdrarda cnmİdrar mi kan mı ?
13 gün önceİdrarda cnm
Tabi hemen çıkmadı 5 6 saat sonra cikti cok silik ve 4 gün sonra tekrarladım 10 20 dk da çıktı yine inanmayıp 6 gun kala erken gebelik testinde 2 3 dakikada cift çizgiyi gördümİdrarda cnm
Yumurtlamadan kaç gün sonraya denk geliyo en erken ben daha yumurtlamadan testi düşünür oldum da13 gün önce
Yani benim yumurtlama cok dengesiz ama tahminim adetim biter bitmez kaldığım yani bazen yumurtlamayi beklemiyoYumurtlamadan kaç gün sonraya denk geliyo en erken ben daha yumurtlamadan testi düşünür oldum da
Ben bu ay klomen kullandımda o yüzden heyecanlıyımYani benim yumurtlama cok dengesiz ama tahminim adetim biter bitmez kaldığım yani bazen yumurtlamayi beklemiyo
Hadi insAllah kalırsın canimBen bu ay klomen kullandımda o yüzden heyecanlıyım
Ben bugn başka marka test yaptım ondada çizgi çıktı ve biraz DHA koyulaştı belirgindi süpriznhazırladm eşime söylemelimiyim sizceİlk dakikalarda mı çıktı silik bir çizgi var sanki :)
hayırlı olsun . nasıl istersen , ben olsaydım sölerdim heralde :)Ben bugn başka marka test yaptım ondada çizgi çıktı ve biraz DHA koyulaştı belirgindi süpriznhazırladm eşime söylemelimiyim sizce
Yaaa benim kafam çok karışık reglime dört beş gün var erken gebelik testi aldım testte negatif gördüm sonra bi kenara koydum atamadım arada bakayım dedim biliyorum aslında 10 dakkadan sonra geçersiz ama işte zaten benim gördüğüm çizgi de aşırı zor görünüyor resimde de hiç belli olmayabilir ama işte bir umut bide ben bişeyler görür gibi olunca açtım kapağını içine baktım daha net görebilmek içinÇok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız
Yaaa benim kafam çok karışık reglime dört beş gün var erken gebelik testi aldım testte negatif gördüm sonra bi kenara koydum atamadım arada bakayım dedim biliyorum aslında 10 dakkadan sonra geçersiz ama işte zaten benim gördüğüm çizgi de aşırı zor görünüyor resimde de hiç belli olmayabilir ama işte bir umut bide ben bişeyler görür gibi olunca açtım kapağını içine baktım daha net görebilmek içinkendi kendime kuruyorum işte en büyük hayalim hepimizin öyle Allah isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlamadan kaç gün sonraydı acaba13 gün önce
Bilmiyorum ki canim benim yumurtlama dengesiz olduğu için takip etmemiştim bide o ay tedaviye ara vermiştikYumurtlamadan kaç gün sonraydı acaba
Sonuç ne oldu acaba ? Gebe misinizBen bugn başka marka test yaptım ondada çizgi çıktı ve biraz DHA koyulaştı belirgindi süpriznhazırladm eşime söylemelimiyim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?