Gebelik testi

Çok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız
Siz kaç gün kala yapmıştımız

Var gibi gozukuyo bende böyle çok silikken öğrenmiştim. Daha sonra erken gebelik testi yaptığımda onda daha belirgindi . Hayırlı olsun

Ben bugn başka marka test yaptım ondada çizgi çıktı ve biraz DHA koyulaştı belirgindi süpriznhazırladm eşime söylemelimiyim sizce
hayırlı olsun . nasıl istersen , ben olsaydım sölerdim heralde :)

Çok iyi canim sende benim gibi erken öğrenmişsin ama acele etme adet gününde kan tahlili yaptir güzel bir değer çıkacaktır umarım hayırlısıyla hepimiz güzel haberlerle kucağımıza alırız
Yaaa benim kafam çok karışık reglime dört beş gün var erken gebelik testi aldım testte negatif gördüm sonra bi kenara koydum atamadım arada bakayım dedim biliyorum aslında 10 dakkadan sonra geçersiz ama işte zaten benim gördüğüm çizgi de aşırı zor görünüyor resimde de hiç belli olmayabilir ama işte bir umut bide ben bişeyler görür gibi olunca açtım kapağını içine baktım daha net görebilmek için kendi kendime kuruyorum işte en büyük hayalim hepimizin öyle Allah isteyen herkese nasip etsin

Eklentiler

• A30A3125-935C-4C97-A188-451D87B7F855.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 106
Canım görünüyor aslında ama bilemedim iki gün sonra ilk idrarla tekrarlasana??

Ben bugn başka marka test yaptım ondada çizgi çıktı ve biraz DHA koyulaştı belirgindi süpriznhazırladm eşime söylemelimiyim sizce
Sonuç ne oldu acaba ? Gebe misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…