Gebelik testi

songulkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2021
30
16
3
32
Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm ilk tüp bebek deneyimim bugun transferimin 9.günü öglen dayanamayıp test yaptım sizce cikmis mi var midir fikirlerinize ihtiyacin var yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar lıtfen deneyimlerini yazsın söylesin

Eklentiler

• 16245390375072070130679477851936.webp
    57,7 KB · Görüntüleme: 89
Fotoğraf atmamissiniz

Fotoğrafı yükleyememişsiniz. Normalde sabah yapsanız daha net olur.

Şuan neyi soruyorsunuz anlamadım açıkçası, bizcesi kalmış mı testin. Bazen şaka gibi konular görüyorum, hayırlı olsun ne diyeyim.

Şuan neyi soruyorsunuz anlamadım açıkçası, bizcesi kalmış mı testin. Bazen şaka gibi konular görüyorum, hayırlı olsun ne diyeyim.
Neden böylesiniz? Belki endişeleri vardır belki uzun yıllardır bekliyordur hamile olduğuna inanamiyordur teyit etmek istiyordur!

G
Grdum
Fotoğraf attım bakar mısınız tekrardan yarın kan vercem sonuc günüm yarın
Cnm gözünaydin ins sağlıkla kucağına da almak nasip olur :)

Tesekjur ederim kusura bakmayın okadar sasırdım ki inanamadım belki Bi yanlıslik vardır diye fikir almak istedim sadece bu anı 9 yıldır bekliyorum okadar cok dua ettim ki allahım Bi mucize ver diye okadar degisik bir duygu ki hala inanamıyorum kan sonucunda görmeden rahatlıyamıycam heralde

Neden böylesiniz? Belki endişeleri vardır belki uzun yıllardır bekliyordur hamile olduğuna inanamiyordur teyit etmek istiyordur!
Sagolasın gercekten duygularımı tercumee ettin bu duyguyu okadar cok bekledim ki anlatamam gercekten inanamadım halada inanamıyorum yatın kan verme günüm rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu yasatsın

Kötü bir şey demedim ki, hayırlı olsun bizcesi kalmamış dedim. Alenen çift çizgili test atıp ikinci çizgiyi görüyor musunuz deyince tuhafıma gidiyor. Çift çizgi var ama sizce hata olabilir mi diye sormamış ki? Yanlış bir şey söylemedim siz neden böylesiniz asıl

Atı almış Üsküdarı geçmişsin Hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah

Heyacandan iste kusura bakma lütfen rabbim isteyen herkese nasip etsin Allahın izniyle

Bu konularda asiri hassasım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…