Fotoğraf atmamissinizKızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm ilk tüp bebek deneyimim bugun transferimin 9.günü öglen dayanamayıp test yaptım sizce cikmis mi var midir fikirlerinize ihtiyacin var yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar lıtfen deneyimlerini yazsın söylesin
Attım ama gelmedi miFotoğraf atmamissiniz
Attım fotogrqf tekrar bakar mısınızFotoğraf atmamissiniz
Fotoğraf attım bakar mısınız tekrardan yarın kan vercem sonuc günüm yarınFotoğrafı yükleyememişsiniz. Normalde sabah yapsanız daha net olur.
Şuan neyi soruyorsunuz anlamadım açıkçası, bizcesi kalmış mı testin. Bazen şaka gibi konular görüyorum, hayırlı olsun ne diyeyim.Kızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm ilk tüp bebek deneyimim bugun transferimin 9.günü öglen dayanamayıp test yaptım sizce cikmis mi var midir fikirlerinize ihtiyacin var yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar lıtfen deneyimlerini yazsın söylesin
Neden böylesiniz? Belki endişeleri vardır belki uzun yıllardır bekliyordur hamile olduğuna inanamiyordur teyit etmek istiyordur!Şuan neyi soruyorsunuz anlamadım açıkçası, bizcesi kalmış mı testin. Bazen şaka gibi konular görüyorum, hayırlı olsun ne diyeyim.
Hala atamamissiniz :)Attım ama gelmedi mi
Attım fotogrqf tekrar bakar mısınız
GrdumKızlar merhaba tüp bebek tedavisi gördüm ilk tüp bebek deneyimim bugun transferimin 9.günü öglen dayanamayıp test yaptım sizce cikmis mi var midir fikirlerinize ihtiyacin var yardımcı olur musunuz bilgisi olanlar lıtfen deneyimlerini yazsın söylesin
Cnm gözünaydin ins sağlıkla kucağına da almak nasip olur :)Fotoğraf attım bakar mısınız tekrardan yarın kan vercem sonuc günüm yarın
Tesekjur ederim kusura bakmayın okadar sasırdım ki inanamadım belki Bi yanlıslik vardır diye fikir almak istedim sadece bu anı 9 yıldır bekliyorum okadar cok dua ettim ki allahım Bi mucize ver diye okadar degisik bir duygu ki hala inanamıyorum kan sonucunda görmeden rahatlıyamıycam heraldeŞuan neyi soruyorsunuz anlamadım açıkçası, bizcesi kalmış mı testin. Bazen şaka gibi konular görüyorum, hayırlı olsun ne diyeyim.
Tesekjur ederim rabbim bu yolda kimseyi mahrum bırakmasın isteyen herkese bu duyguyu yasatsın rabbimG
Grdum
Cnm gözünaydin ins sağlıkla kucağına da almak nasip olur :)
Tesekjur ederim rabbim bu yolda kimseyi mahrum bırakmasın isteyen herkese bu duyguyu yasatsın rabbimG
Grdum
Cnm gözünaydin ins sağlıkla kucağına da almak nasip olur :)
Tesekjur ederim rabbim dileyen herkese yasatsın bu duyguyuBebek El Sallamış Resmen Hayırlı Olsun :)
Sagolasın gercekten duygularımı tercumee ettin bu duyguyu okadar cok bekledim ki anlatamam gercekten inanamadım halada inanamıyorum yatın kan verme günüm rabbim dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu yasatsınNeden böylesiniz? Belki endişeleri vardır belki uzun yıllardır bekliyordur hamile olduğuna inanamiyordur teyit etmek istiyordur!
Kötü bir şey demedim ki, hayırlı olsun bizcesi kalmamış dedim. Alenen çift çizgili test atıp ikinci çizgiyi görüyor musunuz deyince tuhafıma gidiyor. Çift çizgi var ama sizce hata olabilir mi diye sormamış ki? Yanlış bir şey söylemedim siz neden böylesiniz asılNeden böylesiniz? Belki endişeleri vardır belki uzun yıllardır bekliyordur hamile olduğuna inanamiyordur teyit etmek istiyordur!
Heyacandan iste kusura bakma lütfenKötü bir şey demedim ki, hayırlı olsun bizcesi kalmamış dedim. Alenen çift çizgili test atıp ikinci çizgiyi görüyor musunuz deyince tuhafıma gidiyor. Çift çizgi var ama sizce hata olabilir mi diye sormamış ki? Yanlış bir şey söylemedim siz neden böylesiniz asıl
Tesekjur ederim SagolasınAtı almış Üsküdarı geçmişsinHayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah
Bu konularda asiri hassasım ondanKötü bir şey demedim ki, hayırlı olsun bizcesi kalmamış dedim. Alenen çift çizgili test atıp ikinci çizgiyi görüyor musunuz deyince tuhafıma gidiyor. Çift çizgi var ama sizce hata olabilir mi diye sormamış ki? Yanlış bir şey söylemedim siz neden böylesiniz asıl
Aşiri hassasım derken sizde mi tüp bebek tedavisi gördünüz sormamada bir sakınca yoksa tabiki yanlıs anlamayınBu konularda asiri hassasım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?