Gebelik testi

Ya ben şimdi kan veremiyorum tatil olduğu için de normal gebelik testlerinde takip ediyorum cizgi belirginlesmis mi diye. Adetime 5 gün var sizce cizgi belirginlesmis mi?

Silik cizgi var bence
Yok ben arkdaşa örnek olsun diye attım şuan aderim birgün gecti bile ben kan testi yaptrdım 2.3 kere hamileyim yani :) darısı tüm isteyenlere bundan snra tek dilegim saglıklı ilerlemesi bir oglum var 4 yasında bu sene mayıstada düşük yaptım bsuanda bakalm neler olacak

Ya ben şimdi kan veremiyorum tatil olduğu için de normal gebelik testlerinde takip ediyorum cizgi belirginlesmis mi diye. Adetime 5 gün var sizce cizgi belirginlesmis mi? Eki Görüntüle 2942754
Bu arada sizinki baya belli benimki silikken kand abelli olduysa sizin hayli hayli kanda cıkar guzel haberlerinizi alırz burdna inşallah :)

Bu arada sizinki baya belli benimki silikken kand abelli olduysa sizin hayli hayli kanda cıkar guzel haberlerinizi alırz burdna inşallah :)
Ben kan testi yaptırdım perşembe günü 36,5 çıktı ama yükselecek mi onu bilmiyorum. Çünkü adetime daha 1 hafta var. Kimyasal olur diye korkuyorum

Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahh

Ben kan testi yaptırdım perşembe günü 36,5 çıktı ama yükselecek mi onu bilmiyorum. Çünkü adetime daha 1 hafta var. Kimyasal olur diye korkuyorum
Benim 8 cıktı canım senin gayet iyi cıkmıs bence bende belki kimyasaldır die normalde iki günde bir yapılan testi 3 gün hic ara vermeden üst üste yaptım 8 ,25,44 die iki katına cıktı ve pazartesi bidaha yaptıracagım bakalım hakkımızd hayırlısı olsun

İnşallah güzel bi şekilde artmış olur sonuçlarımız

Kizlar size bisey danismam lazım benim son adet tarihim 6 Ekim yumurtlama tarihim ise 19 Ekim. Suan hamileyim beta hcg değerim 4 gün önce 36 buçuktu bugün 441 çıktı sizce ilerlemesi normal mi?? Sat a göre hesaplayinca az çıkıyor sanki

Gayet guzel bence %60 %100 arasi artmasi gerekiyor sizinki gauet guzel artmis bence fazla bile

Degerin iki gunde bir ikiye katlanmasi onemli olan sat gore az veya cok denemez yani misal
36
72
144
Gun asiri boyle cikmasi lazm ama fazlada artmasi normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…