- 2 Eylül 2021
- 60
- 26
- 18
- 31
- Konu Sahibi busradnsmn
-
Evet baya belirginleşmişYa ben şimdi kan veremiyorum tatil olduğu için de normal gebelik testlerinde takip ediyorum cizgi belirginlesmis mi diye. Adetime 5 gün var sizce cizgi belirginlesmis mi? Eki Görüntüle 2942754
Adete 3.4 gün kala böyle çıktı b:)Merhabalar arkadaşlar adetten 2 gün önce gebelik testi pozitif çıkabilir mi
Silik cizgi var benceAdete 3.4 gün kala böyle çıktı b:)
Yok ben arkdaşa örnek olsun diye attım şuan aderim birgün gecti bile ben kan testi yaptrdım 2.3 kere hamileyim yani :) darısı tüm isteyenlere bundan snra tek dilegim saglıklı ilerlemesi bir oglum var 4 yasında bu sene mayıstada düşük yaptım bsuanda bakalm neler olacakSilik cizgi var bence
Canım seni hatırlıyorum kan vericektin pazartesiyi bekliyordun yanls hatırlamıyorsam naptın idrar testi yaptnmı hiç daha yd abi gelişme varmıEvet baya belirginleşmiş
Bu arada sizinki baya belli benimki silikken kand abelli olduysa sizin hayli hayli kanda cıkar guzel haberlerinizi alırz burdna inşallah :)Ya ben şimdi kan veremiyorum tatil olduğu için de normal gebelik testlerinde takip ediyorum cizgi belirginlesmis mi diye. Adetime 5 gün var sizce cizgi belirginlesmis mi? Eki Görüntüle 2942754
Yok ben arkdaşa örnek olsun diye attım şuan aderim birgün gecti bile ben kan testi yaptrdım 2.3 kere hamileyim yani :) darısı tüm isteyenlere bundan snra tek dilegim saglıklı ilerlemesi bir oglum var 4 yasında bu sene mayıstada düşük yaptım bsuanda bakalm neler olac
Ben kan testi yaptırdım perşembe günü 36,5 çıktı ama yükselecek mi onu bilmiyorum. Çünkü adetime daha 1 hafta var. Kimyasal olur diye korkuyorumBu arada sizinki baya belli benimki silikken kand abelli olduysa sizin hayli hayli kanda cıkar guzel haberlerinizi alırz burdna inşallah :)
Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahhYok ben arkdaşa örnek olsun diye attım şuan aderim birgün gecti bile ben kan testi yaptrdım 2.3 kere hamileyim yani :) darısı tüm isteyenlere bundan snra tek dilegim saglıklı ilerlemesi bir oglum var 4 yasında bu sene mayıstada düşük yaptım bsuanda bakalm neler olacak
Benim 8 cıktı canım senin gayet iyi cıkmıs bence bende belki kimyasaldır die normalde iki günde bir yapılan testi 3 gün hic ara vermeden üst üste yaptım 8 ,25,44 die iki katına cıktı ve pazartesi bidaha yaptıracagım bakalım hakkımızd hayırlısı olsunBen kan testi yaptırdım perşembe günü 36,5 çıktı ama yükselecek mi onu bilmiyorum. Çünkü adetime daha 1 hafta var. Kimyasal olur diye korkuyorum
Amin cümlemize nasip etsin inşAllahAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallahh
İnşallah güzel bi şekilde artmış olur sonuçlarımızBenim 8 cıktı canım senin gayet iyi cıkmıs bence bende belki kimyasaldır die normalde iki günde bir yapılan testi 3 gün hic ara vermeden üst üste yaptım 8 ,25,44 die iki katına cıktı ve pazartesi bidaha yaptıracagım bakalım hakkımızd hayırlısı olsun
Bugün kan verdim bir de pazartesi vercem inşallah güzel haberler alırımCanım seni hatırlıyorum kan vericektin pazartesiyi bekliyordun yanls hatırlamıyorsam naptın idrar testi yaptnmı hiç daha yd abi gelişme varmı
Ay canım hadi inşAlşah kaç çıktı degerinBugün kan verdim bir de pazartesi vercem inşallah güzel haberler alırım
33 çıktı canımAy canım hadi inşAlşah kaç çıktı degerin
Gayet guzel bence %60 %100 arasi artmasi gerekiyor sizinki gauet guzel artmis bence fazla bileKizlar size bisey danismam lazım benim son adet tarihim 6 Ekim yumurtlama tarihim ise 19 Ekim. Suan hamileyim beta hcg değerim 4 gün önce 36 buçuktu bugün 441 çıktı sizce ilerlemesi normal mi?? Sat a göre hesaplayinca az çıkıyor sanki
Gayet guzel bence %60 %100 arasi artmasi gerekiyor sizinki gauet guzel artmis bence fazla bileİkiz falan olabilir mi sence
Ayy ikiz falan olabilir mi acabaGayet guzel bence %60 %100 arasi artmasi gerekiyor sizinki gauet guzel artmis bence fazla bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?