Gebelik testi

Ya benim sizlere bisey danismam lazım beta hcg degerim çok yüksek çıktı bence. Son adet tarihim 6 Ekim hesaplarıma göre 4 hastalığım 2 gün önce kan verdim 441 çıktı bugün kan verdim 1737 çıktı. 2 gunde bu kadar artmasi normal mi yoksa bi sorun mu var
28 Ekim 36,5
1 Kasım 441
3 Kasım 1737

Canim neden sorun olsun ay biz kadinlar bilmedigimiz halde hersyi kafamiza takiyoruz benimde 8 cikti diyr azmi diye uzulmustum ama doktor deger iyi dedigi surece sknti yok kesede gozuktumu gerisi hic muhim degil

Canim neden sorun olsun ay biz kadinlar bilmedigimiz halde hersyi kafamiza takiyoruz benimde 8 cikti diyr azmi diye uzulmustum ama doktor deger iyi dedigi surece sknti yok kesede gozuktumu gerisi hic muhim degil
Nette bakıyorum 4 haftaliklara göre sanki fazla artmis o yüzden endişelendim molar gebelik mi acaba dedim. Biz kadınlar gerçekten çok takıyoruz

Bu forumda gebeligini öğrenip şüphe duymayan tek Allah kulu yok Ah biz kadınlar hepsi çok araştırmaktan çok bildiğimizi zannetmekten kendimde dahil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…