- Konu Sahibi Salihefeninannesi
-
Evet aynen böyle oldu. Hemen eczaneden bir test daha aldım denedim onda da 2. Çizgiyi görünce kesinleştiğini anladım. Hayırlı olsun şimdidenYa benim de sizin gibi oldu yedi gün önce adetime erken test yaptım negatifti bugün dört gün var normal test aldım böyle çıktı şu an sizce hamile olabilir miyim ?
Teşekkür ederim inşallahMerhaba çizgi hamileliği gösteriyor ama yanıltma payı da var bu testlerin bence hemen kan testi yaptırın :) inşallahh güzel haberler alırsınızerken yaptım negatifti yazmışsınız kaç gün önce yapmıştınız. Bende yaptım 7 gün kala negatif çıktı çünki
Güzel haberlerinizide yazın lütfenTeşekkür ederim inşallahben de yedi gün önce yaptım negatifiti.
İnşallahhGüzel haberlerinizide yazın lütfen
Benimde beş dk sonra belirdi iki gün üstüste. Yarın ara vericem cumartesi tekrar yapıcam testi. Adetime 4 gün kalmış oluyor bide öyle deneyeceğimİnşallahhpeki silik çizginiz hemen mi çıktı benim beş dakika sonra belirdi .O yüzdem çok ymutlanmıyorum açıkçası
Ay hadi inşallah ikimizre hamileyizdir hayırlısıylaBenimde beş dk sonra belirdi iki gün üstüste. Yarın ara vericem cumartesi tekrar yapıcam testi. Adetime 4 gün kalmış oluyor bide öyle deneyeceğim
İnşallahh gelişmeleri yazarııımAy hadi inşallah ikimizre hamileyizdir hayırlısıyla
İnşallah gelişmeleri yazarımAy hadi inşallah ikimizre hamileyizdir hayırlısıyla
Ben a önce dayanamayıp erken gebelik testi aldım canımİnşallah gelişmeleri yazarım
Bende bugün yaptımm benimde poziritif 3 testtede
Ben gittim bileBende bugün yaptımm benimde poziritif 3 testtedeakşam kan vermeye gidicem sen ne zaman gidiceksinn
Yaaa çok sevindim darısıı başımaaBen gittim bileHcg m şuan 20 ymiş
İnşalalh inşallahh sen de paylaşırsın sanırım şuan 2 3 haftalık ondan düşük bi değer inşallah güzel gelişirrr Allah isteyen herkese göstersinYaaa çok sevindim darısıı başımaaAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallahhİnşalalh inşallahh sen de paylaşırsın sanırım şuan 2 3 haftalık ondan düşük bi değer inşallah güzel gelişirrr Allah isteyen herkese göstersin
Selam benim de 12 çıktı bayağı erken öğrenmişim:)))İnşalalh inşallahh sen de paylaşırsın sanırım şuan 2 3 haftalık ondan düşük bi değer inşallah güzel gelişirrr Allah isteyen herkese göstersin
Çok sevindimmm inşallahhh sağlıklaaa gelişip büyürlerrSelam benim de 12 çıktı bayağı erken öğrenmişim:)))
Fotoğraf va rmi canımSelam kizlar. Adet gunum normalde yarın. Ama bugün dayanamadim gebelik testi yaptim. Ve silik çıktı. Aksam tekrar ettim yine silik cikti. Ama sanki kasik ve belimde adet olacakmisim gibi de geliyor. Ayyy kizlar nolur bir cevap verin tecrubelerinize güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?