- Konu Sahibi Salihefeninannesi
-
Ay bence yarın hemen kan verinnn bence hamilesiniz İnşAllah hamilesinizdirTestim bu sekilde cikti
Yaa gerçekten miii cokkk korkuyorum yaaa, kasiklarimda agri var. Regl olmaktan cokk korkuyorum. Dua et canimm nolurrrAy bence yarın hemen kan verinnn bence hamilesiniz İnşAllah hamilesinizdir
İki gün arayla beta yaptırdım 42 çıktı benimm sen bi daha yaptırdın mı canımÇok sevindimmm inşallahhh sağlıklaaa gelişip büyürlerr
Benim testim böyleyken beta 42ydii inşallah sende hamilesindir sonuçları yaz bizedeYaa gerçekten miii cokkk korkuyorum yaaa, kasiklarimda agri var. Regl olmaktan cokk korkuyorum. Dua et canimm nolurrr
İnşallah kuzummm inşallahhhh. Yazmaz miyim tabiki yazacağımBenim testim böyleyken beta 42ydii inşallah sende hamilesindir sonuçları yaz bizede
Ben de yarın yaptıracağım inşallah haber ederimİki gün arayla beta yaptırdım 42 çıktı benimm sen bi daha yaptırdın mı canım
Ay bence yarın hemen kan verinnn bence hamilesiniz İnşAllah hamilesinizdir
CeTestim bu sekilde cikti
Bence de hamilesiniz inşallahTestim bu sekilde cikti
Hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruzBen de yarın yaptıracağım inşallah haber ederim
Yaaa inşallahhhh inşallah, herkes gibi ben de cok istiyorum. Allah yuzumuze baksınCe
Bence de hamilesiniz inşallahkasık ağrısı olabilir normal.Benim de oldu .Hcgniz olmasa bu şekilde silik çizgi çıkmaz
Haha ben beş gün kala yaptımHayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz
Yaaa inşallahhhh inşallah, herkes gibi ben de cok istiyorum. Allah yuzumuze baksınbuarada normalde yarin gidecektim dr a. Kan testi icin. Vazgectim. Cumaya kadar beklemeye karar verdim. En azindan o zamana tam gecikmis olacak. Bugun olmadi regl. Cok nadiren 1-2 gun geciktigi olurdu. Belki de gecikmedir diye sabretmeye çalışıyorum ama forumdan çıkmıyorum, her yarim saatte bir tuvalete gidip kontrol ediyorum durumum vahim
Aminnnnnn canım aminnnn inşallahhhhHaha ben beş gün kala yaptımHemen gittim tester yine siz sabırlısınız daha bugün il gün gecikiyorum .Allahm kimseyi boşa sevindirmesin hepimizi sevindrsin inşallah
Ne cikti betaHaha ben beş gün kala yaptımHemen gittim tester yine siz sabırlısınız daha bugün il gün gecikiyorum .Allahm kimseyi boşa sevindirmesin hepimizi sevindrsin inşallah
Bu idrarımızdaki hcg seviyesine göre koyulaşıyor şu an düşük değer oldupu için normal böyle çıkması.Kopkoyu çıkanlar bi hafta gecikmeyle yapanlar vs.Aminnnnnn canım aminnnn inşallahhhhbenim de 29 ya da 30 unda regl olmam gerekiyordu. Hala birsey yok. Gunduz mesajlarinizi gormemisim sonrada misafir vardi ancak okuyabildim mesajlari. Az oncede yine dayanamadim gebrlik test yaptim. Yine silik. Yahu koyulasmaz mi hic bu
daha gwlmedi sonuç bakalım bu gün kadın doğuma gitcem değerlerimle beraber inşallahNe cikti beta
404 çıkmış canımBu idrarımızdaki hcg seviyesine göre koyulaşıyor şu an düşük değer oldupu için normal böyle çıkması.Kopkoyu çıkanlar bi hafta gecikmeyle yapanlar vs.
daha gwlmedi sonuç bakalım bu gün kadın doğuma gitcem değerlerimle beraber inşallah
Merhaba erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapmak şart mı siz öyle mi yaptınızSelam benim de 12 çıktı bayağı erken öğrenmişim:)))
Evet işk idrarla yapmanız gerekiyor:) daha net sonuç veriyorMerhaba erken gebelik testini sabah ilk idrarla yapmak şart mı siz öyle mi yaptınız
İşte bu ben dedim içimdenAdete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?