GEBELİK TESTİ :(((((

Ben de yarın yaptıracağım inşallah haber ederim
Hayirlisiyla güzel haberlerini bekliyoruz
Ce

Bence de hamilesiniz inşallah kasık ağrısı olabilir normal.Benim de oldu .Hcgniz olmasa bu şekilde silik çizgi çıkmaz
Yaaa inşallahhhh inşallah, herkes gibi ben de cok istiyorum. Allah yuzumuze baksın buarada normalde yarin gidecektim dr a. Kan testi icin. Vazgectim. Cumaya kadar beklemeye karar verdim. En azindan o zamana tam gecikmis olacak. Bugun olmadi regl. Cok nadiren 1-2 gun geciktigi olurdu. Belki de gecikmedir diye sabretmeye çalışıyorum ama forumdan çıkmıyorum, her yarim saatte bir tuvalete gidip kontrol ediyorum durumum vahim

Haha ben beş gün kala yaptım Hemen gittim tester yine siz sabırlısınız daha bugün il gün gecikiyorum .Allahm kimseyi boşa sevindirmesin hepimizi sevindrsin inşallah

Haha ben beş gün kala yaptım Hemen gittim tester yine siz sabırlısınız daha bugün il gün gecikiyorum .Allahm kimseyi boşa sevindirmesin hepimizi sevindrsin inşallah
Aminnnnnn canım aminnnn inşallahhhh benim de 29 ya da 30 unda regl olmam gerekiyordu. Hala birsey yok. Gunduz mesajlarinizi gormemisim sonrada misafir vardi ancak okuyabildim mesajlari. Az oncede yine dayanamadim gebrlik test yaptim. Yine silik. Yahu koyulasmaz mi hic bu

Eklentiler

• Screenshot_20211201_232733.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 53
Bu idrarımızdaki hcg seviyesine göre koyulaşıyor şu an düşük değer oldupu için normal böyle çıkması.Kopkoyu çıkanlar bi hafta gecikmeyle yapanlar vs.
daha gwlmedi sonuç bakalım bu gün kadın doğuma gitcem değerlerimle beraber inşallah

Adete 5 ve 2 gün kala yaptığım erken gebelik testleri negatif sonuç verdi. Ben inanamayarak 2 gün kala normal kaset test ile tekrar yaptım silik cizgiyi onda gördüm. Adet olana kadar umudunuzu kaybetmeyin
İşte bu ben dedim içimden İki kez erken gebelik testinden sonra Regl 1 gün gecikmedeyim sabah kaset test deneyeceğimbir şey sorabilir miyim? Belirtileriniz nelerdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…