Gebelik testi

fatimeeeghh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
8
0
1
27
Merhaba hanimlar ben yurt dişindayim aslinda hamile kalamiyordum bu ay adetim 10 gün gecikdi dun hamilelik testi yapdim asiri belirgin koyu ikinci hatt cikdi sonra bu gün yine denedim ayni testen biraz hafif gibi cikti ama ikinci hat yine belirgin doktora pazartesi gidicem de bir sikintimi olmus ola bilir ya idrardan dolayimi

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 89
Cokda bir belirgin bir belirtim yok sadece memelerim aciyor korkdum az önce internetde Kimse kimyasal gebelikde öyle olur önce koyu sonra siliklesirde korkdum acikcasi birinci bebegimi kaybetdimde Ben bos kese cikmisdi Insallah bu öyle olmaz

Merhaba benim adetim 6 gün gecikti mide bulantım baş ağrım çok oluyir bir de sanki adet olucam gibi hissediyorum bazen midem kaziniyir bunlar belirti olabilir mi

Hamilesin canim silik veya net hic farketmez

Yani ben kimyasalı bizzat yaşadım geçen ay gerçekten çok kötü bir duygu inşallah yaşamazsın sende sağlıklı bir gebelik geçirirsin canm 2 günde bir kan ver değerin düşerse kimyasaldir yok iki katına artarsa normal ilerliyodur

Ayyy bunlar ben burdayım diyo hayırlı olsun kucağına almak nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…