Gebelik testi

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?

Eklentiler

• 8DDA5F7D-38A2-4748-958D-8970E778A7CB.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 105
  • E6594ECF-4AA7-4EE7-94D4-415BAC3566F5.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 116
  • AADA6732-7B13-4870-9475-A5BC0AC480E8.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 113
Merhaba çizginiz gayet net belirmis gebelik var gibi görünüyor hayırlı olsun şimdiden

Adetinize daha varmis, 2 gun sonra sabah ilk idrarla tekrarlayin derim. Pembemsi cizgiler gebeligi gosterebiliyor ama testinizdeki biraz soluk. Yaniltabilir.

Kızlar lütfen yardımcı olur musunuz? Adetime 4 gün var bugün test yaptım 10 dakika içinde çok silik bir çizgi belirdi akşama doğru test çok netleşti. Gebelik var Mıdır?
Kan versen daha iyi bende yaşadım bu durumu

Çok tebrik ederim gözünüz Aydın :) Ben de adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vermeye gideceğim. Sizinde böyle sonradan mı netleşti? Kuruma çizgisi midir diye kafam karışıyor

Reactions: AEZ
Çok tebrik ederim gözünüz Aydın :) Ben de adet günümü bekliyorum eğer olmazsam kan vermeye gideceğim. Sizinde böyle sonradan mı netleşti? Kuruma çizgisi midir diye kafam karışıyor

Kuruma çizgisi ne bilmiyorum hafif belirtiler vardı bende aynı gün içersinde 3 tane yaptım bı tanede sabah idrarla yaptim aynı anda netleşti ilk 5 dk önemli 19 benim de adet günüm mesela doktor kanaman olursa acıl git dedi zaten olursa gebelik biter hayırlsi bana pazartesi tekrar bı kan ver dedi öyle bakalım hayırlısı inşallah ya bu arada teşekkür ederim inşallah seninde vardır sen ne yaptın bı test daha yap baktın aynı kan ver sonuç paylaşirsan sevinirim

İnşallah kanamanız da olmaz. Bende tekrar test yapacağım yarın ilk idrarla. Sonucu haber veririm tabiki inşallah vardır

Reactions: AEZ
Canım bu çok silik bir çizgi değil zaten gebelik de var yazmışsın sonraki mesajlarda hayırlı olsun. Bu dönemde beta takibi çok önemli 2 günde bir beta baktır birkaç kez baktirsan yeter güzel artış olursa her şey yolunda demektir kese ve bebek için beklersin. Sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…