Evet vardirArkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?
onemli olan ilk 15 dakika. ama var gibi gozukuyor bence direk gidin kan verin netlessin :)Arkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?
He şimdi gördüm var varArkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?
aaa hemen mı cıktı :)Arkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?
İlk beş dakika falan başında bekledim hayalet bir çizgi vardı sanki ama yok herhalde deyip bıraktım daha sonra teste baktığımda bu şekildeydi. Sonradan belirdiği için biraz kafam karıştıaaa hemen mı cıktı :)
cızgı gorunuyor canımmm
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin inşallah vardırHe şimdi gördüm var varhayırlı olsun rabbim bana da nasip etsin
yarın tekrar yap canım ınsallah vardır bebıs :)İlk beş dakika falan başında bekledim hayalet bir çizgi vardı sanki ama yok herhalde deyip bıraktım daha sonra teste baktığımda bu şekildeydi. Sonradan belirdiği için biraz kafam karıştı
Yaaa inşallah vardır çok teşekkür ederimVar var bence ..ben 2 gün bekletsem bile hiç pozitife dönen olmadıyani bence kesin var ama siz yine kan verin
görünüyo canım :)Arkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?