Gebelik testi

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Arkadaşlar merhaba adetlerim düzensiz olduğu için tam tarih bilmiyorum pcoluyum. Bugün sabah kaset test yaptım ilk beş dakika hayalet bir çizgi belirdi bıraktım daha sonra baktığımda test bu şekildeydi. Bir bakabilir misiniz gebelik var mıdır ?

Eklentiler

• 114AA066-0C68-4390-B4C9-6454E63349F3.webp
    99 KB · Görüntüleme: 430
Evet vardir hayirli olsun insallahh

onemli olan ilk 15 dakika. ama var gibi gozukuyor bence direk gidin kan verin netlessin :)

He şimdi gördüm var var hayırlı olsun rabbim bana da nasip etsin

aaa hemen mı cıktı :)
cızgı gorunuyor canımmm

Evet bende ona takıldım ilk beş dakika başında bekledim ama bir şey göremeyince bıraktım daha sonra baktığımda bu şekildeydi. Bu yüzden bir soru işareti oldu kafamda

Bende dun yapmıştım baktım bir şey yok az çarşıda isim vardı geldim gittim ikinci çizgi var açık pembe tabi dururmuyum hemen erken gebelik testi yaptım negetif hadi sabah yapayım dedim ilk idrarla hem kaset hem erken aldım yedek yaptım maalesef erkende negatif kasette hayalet cizgi ben temmuzda kontrol hapimi bıraktım temmuz 14 regl oldum rabbim her isteyene versin evlat ağustosun 10nuna kadar beklicem artık test falan Almicam ama sende gözüküor ikinci çizgi umarım bebiş vardır inşallah

Aynı şekilde benimde öyle oldu. Bunun üstüne erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama kasıklarım ağrıyor göğüslerimde ağrı var adet olacakmışım gibi. Bende hiçbir şey anlamadım Amin rabbim isteyen herkese nasip etsin :)

İlk dakikalarda gördüyseniz hamilesinizdir. Hayırlı olsun

Var var bence ..ben 2 gün bekletsem bile hiç pozitife dönen olmadı yani bence kesin var ama siz yine kan verin

İlk dakikalarda görmedim maalesef 15 20 dakika sonra tekrar baktığımda bu şekildeydi test

görünüyo canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…