Gebelik testi

edaaa35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
481
186
33
28
Merhaba kızlar adetime 3 gün var akşam test yaptım silik çizgi gördüm varla yok arası emin olamadım yerinden acaba yanlıs mı görüyorum diye kurumus aynı gördüğüm yerde çizgi ama bu attıgım resim yaptıgım zamandaki belirtilerim normalde ben adet olcagım zaman çok nadir göğüs agrısı cekerim ama kasık ağrısı çekmem oldugumda baslar bi kaçgündür saniyelik kramplar giriyo gecıyo bi bakın isterim

Eklentiler

• F6566345-4A6F-4AC6-8D7E-B19889F33450.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 153
Sabah uyanınca yeniden yap var gibi duruyor

sabah tekrarladınızmı silik bi cizgi var gibi duruyor

Kimi var diyo kimi yok aklım şaştı
Evet bende ona şaşırdım nasıl gördüler diye baya da yakınlaştırdım en altta çok çok silik kırmızılık gördüm ama emin olamadım 2 gün sonra ilk idrarınızla tekrarlayın bence inşallah vardır

Ben göremedim

Aynen tekrarlıyım adet günü çok sancım var işin şu tarafı ben pkoyum asla günümde olmam temmuz 14 de en son adet tarihim suan adet sancısı cekıyorum günüm yaklasıyo diye ama normalde düzenli degıl oğlumdada hamileyken sadece o ay günümde sancılandım zaten şüphelenmiştim

Kendiniz bedeninizi daha iyi tanıyorsunuz 2 gün sonra siz yine yapın test ne olur ne olmaz inşallah hamilesinizdir bizede haber vermeyi unutmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…