Gayet net bı çizgi. Ama hemen söyleme bence iki gün sonra testi tekrarlamalisinArkadaşlar selam reglime 7 gün var bugün erken gebelik testi aldım ama ikinci çizgi aşırı silik çıktı dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor aranızda ikinci çizgi bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mı? Bugün eşimin doğum günü sürpriz yapmayı düşünüyordum ama çok net olmadığı için cesaret edemiyorum
İki gündür şiddetli kasık ve bel ağrım,mide bulantısı ve göğüslerimde şişkinlik vardı o yüzden şüphelenip yaptım en zoru da beklemek sanırım zaman geçmiyor sankiGayet net bı çizgi. Ama hemen söyleme bence iki gün sonra testi tekrarlamalisin
Evet ya bilirim o durumu. Beklemek çok zor gerçekten . Testi tekrarla hayırlı haberler ver bana inşallahİki gündür şiddetli kasık ve bel ağrım,mide bulantısı ve göğüslerimde şişkinlik vardı o yüzden şüphelenip yaptım en zoru da beklemek sanırım zaman geçmiyor sanki
Tamam canım teşekkür ederim cevap verdiğin için rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinEvet ya bilirim o durumu. Beklemek çok zor gerçekten . Testi tekrarla hayırlı haberler ver bana inşallah
Benimde şuan 8 gün yada 10 gün var bende yaptım bugün erken gebelik sizce var mı içini açtım belli olsun diyeArkadaşlar selam reglime 7 gün var bugün erken gebelik testi aldım ama ikinci çizgi aşırı silik çıktı dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor aranızda ikinci çizgi bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mı? Bugün eşimin doğum günü sürpriz yapmayı düşünüyordum ama çok net olmadığı için cesaret edemiyorum
Keşke açmasaydınız açmadan önce çift çizgi gördünüz mü?Benimde şuan 8 gün yada 10 gün var bende yaptım bugün erken gebelik sizce var mı içini açtım belli olsun diye
Adetime 4 gün kaldı. Eşim bugün erken gebelik testi yerine normal kaset testlerden almış. İkinci çizginin çıkmayacağını düşünüyordum. Ama yine silik bir çizgi çıktı.Evet ya bilirim o durumu. Beklemek çok zor gerçekten . Testi tekrarla hayırlı haberler ver bana inşallah
Kaset olmasına rağmen çizgi var. İçimden bir ses bebişin var olduğunu söylüyor. Test yoksa yarın alın ve diğer gün ilk idrarla tekrarlayın.Adetime 4 gün kaldı. Eşim bugün erken gebelik testi yerine normal kaset testlerden almış. İkinci çizginin çıkmayacağını düşünüyordum. Ama yine silik bir çizgi çıktı.
Eşim iki tane test almış yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapacağım bakalım inşallah pozitif çıkarKaset olmasına rağmen çizgi var. İçimden bir ses bebişin var olduğunu söylüyor. Test yoksa yarın alın ve diğer gün ilk idrarla tekrarlayın.
Ayyy heycanla bekliyorum inşallah cikicakEşim iki tane test almış yarın sabah ilk idrarla bir daha test yapacağım bakalım inşallah pozitif çıkar
Yine çok silik bir çizgi var hcg tam yükselmedi galibaAyyy heycanla bekliyorum inşallah cikicak
Siz bir kan testi yaptırın da bu belirsizlikten kurtulun.Yine çok silik bir çizgi var hcg tam yükselmedi galiba
Bence bugün kan ver rahatlarsınYine çok silik bir çizgi var hcg tam yükselmedi galiba
Geçen hafta salı günü tekrar bir erken gebelik testi yaptım. Anında ve net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm. Ertesi gün şehir dışına çıkacağım için kan testi veremedim. Normalde 3 gün önce adet olmam lazımdı fakat olmadım. Bir aksilik olmazsa inşallah hamile gibiyim
Sonucunuzu merak ettimGeçen hafta salı günü tekrar bir erken gebelik testi yaptım. Anında ve net bir şekilde ikinci çizgiyi gördüm. Ertesi gün şehir dışına çıkacağım için kan testi veremedim. Normalde 3 gün önce adet olmam lazımdı fakat olmadım. Bir aksilik olmazsa inşallah hamile gibiyimŞimdi yoldayım dönüyorum. Yarın bi kan testi yaptıracağım. Sonucu sizinle paylaşırım.
Dün acilde kan testi yaptırdım. Hcg 2093 çıktı. Hamilelik gözüküyor dedi. Kadın doğuma gittim. Kan ve idrar testi aldılar. Bir de alttan ultrason çektiler. Bugün sonuçları gösterdim. 4mm kadar bir kese oluşmuş. 10-15 gün sonra bir daha gel tekrar bakalım dedi doktor. İnşallah sorunsuz bir şekilde büyür yavrum. Siz test yaptınız mı?Sonucunuzu merak ettiminşallah bebisiniz seninledir canım benimde belirsizliğim var görünce çok umutlandim
Dün acilde kan testi yaptırdım. Hcg 2093 çıktı. Hamilelik gözüküyor dediEvet ya bilirim o durumu. Beklemek çok zor gerçekten . Testi tekrarla hayırlı haberler ver bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?