Arkadaşlar selam reglime 7 gün var bugün erken gebelik testi aldım ama ikinci çizgi aşırı silik çıktı dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor aranızda ikinci çizgi bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mı? Bugün eşimin doğum günü sürpriz yapmayı düşünüyordum ama çok net olmadığı için cesaret edemiyorum
Dün acilde kan testi yaptırdım. Hcg 2093 çıktı. Hamilelik gözüküyor dedi. Kadın doğuma gittim. Kan ve idrar testi aldılar. Bir de alttan ultrason çektiler. Bugün sonuçları gösterdim. 4mm kadar bir kese oluşmuş. 10-15 gün sonra bir daha gel tekrar bakalım dedi doktor. İnşallah sorunsuz bir şekilde büyür yav
rum. Siz test yaptınız mı?
Dün acilde kan testi yaptırdım. Hcg 2093 çıktı. Hamilelik gözüküyor dedi. Kadın doğuma gittim. Kan ve idrar testi aldılar. Bir de alttan ultrason çektiler. Bugün sonuçları gösterdim. 4mm kadar bir kese oluşmuş. 10-15 gün sonra bir daha gel tekrar bakalım dedi doktor. İnşallah sorunsuz bir şekilde büyür yavrum. Siz test yaptınız mı?
Çok sevindim adınıza ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallah minik 2 kaset test yaptım 2 gün arayla biri çok silik çizgi çıktı bu sabah yaptığımda hiç birşey yoktu 10 gündür lekelenmem var pembe kahve arası ama adette olmadım adetimde 17 gün gecikti bu ayda yok sanırım
Arkadaşlar selam reglime 7 gün var bugün erken gebelik testi aldım ama ikinci çizgi aşırı silik çıktı dikkatli bakmayınca belli bile olmuyor aranızda ikinci çizgi bu kadar silik çıkıp hamile kalan var mı? Bugün eşimin doğum günü sürpriz yapmayı düşünüyordum ama çok net olmadığı için
Dün acilde kan testi yaptırdım. Hcg 2093 çıktı. Hamilelik gözüküyor dedi Kadın doğuma gittim. Kan ve idrar testi aldılar. Bir de alttan ultrason çektiler. Bugün sonuçları gösterdim. 4mm kadar bir kese oluşmuş. 10-15 gün sonra bir daha gel tekrar bakalım dedi doktor. İnşallah sorunsuz bir şekilde büyür yavrum.
Çok sevindim adınıza ne mutlu size sağlıkla gelsin inşallah minik 2 kaset test yaptım 2 gün arayla biri çok silik çizgi çıktı bu sabah yaptığımda hiç birşey yoktu 10 gündür lekelenmem var pembe kahve arası ama adette olmadım adetimde 17 gün gecikti bu ayda yok sanırım
Çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin bence hemen bir acile gidip kan testi verin içinizde kalmasın hem adetiniz baya gecikmiş
Çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda size de nasip etsin bence hemen bir acile gidip kan testi verin içinizde kalmasın hem adetiniz baya gecikmiş