Gebelik testi

Loookdays

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
18
2
1
32
Yardımcı olur musunuz ella kullandım test yaptım C silik çıktı T kalın çıktı test sorunlu mu acaba yarıdcmı olur musunuz

Yani 1 hafta oldu gecikme ella da 14 saat sonra aldım yani tam zamanında aldım böyle bir sonuç çıktı yarın kan testi yapacağım

Eklentiler

• IMG-20221222-WA0004.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 91
Yani 1 hafta oldu gecikme ella da 14 saat sonra aldım yani tam zamanında aldım böyle bir sonuç çıktı yarın kan testi yapacağım
Baya pozitif bi test buna gore gebelik var. Ama testin bozuk olmasi durumuna karsi farkli bi markayla deneyebilirsin. Veya kan verebilirsin. İste dollenme gerceklestiyse pek bi onemi kalmiyo ilacin bazen veya ilacin tarihi gecmis olabilir.

Hayır üzmek değil de yani ikilem arasında kaldık sonra kazaran oldu o yüzden ella aldım bilmiyorum sevineyim mi üzüleyim mi

Hayır üzmek değil de yani ikilem arasında kaldık sonra kazaran oldu o yüzden ella aldım bilmiyorum sevineyim mi üzüleyim mi
yani istenen bir gebelikse sevinebilirsiniz. bu test bozuk değilse bariz hamilesiniz. en iyisi bir kan testi yaptırıp doktora gitmek. doğuracaksanız sağlıklı mı onu öğrenirsiniz yada doğurmayacaksanız en azından daha fazla büyümemiş olur

Şöyle biz bir kızımız olsun istiyorduk bir oğlumuz var 5 yaşında zamanı dedik ama yani evimiz küçük hayat şartları bunları Bi an görmezden geldik ve yapmak istedik sonra da bunlar kafamızı bulandır Dı ondan yani sizden bu konu ile destek olmanızı isterim manevi

Her bebek kismeti bereketiyle gelir derler. Oglunuzda buyumus masallah. Ama haklisiniz su sartlarda da cocuk yetistirmek cok zor. Bi yandan da oluruna girmissiniz nasip olmus. İnsallah kolay rahat bi hamilelik gecirirsin maddi manevi.

o zaman mutluluk verici bişey olmuş inşallah sağlıkla ilerler.

her çocuk nasibiyle gelir. o bebek size öyle kapılar açarki aklınız almaz. onun için siz nasibi verene güvenin gerisi teferruat..şimdiden onun nasibi size eklendi artarak devam edecek inşallah onu yaşatmayı secersiniz.

Ella kullanıp hamile kalan çok var komşum kaldı şimdi çocuğu 1 yaşına girecek

Kızlar sonuç bu hamile değilsin diyorlar doğru mu? Kan testi

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-24-15-34-30-575_com.android.chrome.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 58
Bu hapı kullanmanıza rağmen hamileyseniz vardır bi hayır geleceği varmış Allah tarafından diye düşünün belki de size cook iyi gelecektir hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…