Bu test ne kadar güvenilir bilmiyorum ama silik çizgi evet var. İnşallah kanda da pozitifi görürsünüz. 5. Gün embriyosu muydu?Selam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır
Evet 5.gun embriyosuydu kan vermeme daha var.. inşallah tutunmuşturBu test ne kadar güvenilir bilmiyorum ama silik çizgi evet var. İnşallah kanda da pozitifi görürsünüz. 5. Gün embriyosu muydu?
Dondurulmuş embriyo yani ovitrelle kullandıktan 2 ay sonra oldu transfer etkisi kalmamıştır sanırımOvitrelle kullandınız mı? Ondan olabilir? 5. Gün biraz erken gibi. Ama var görülüyor. İsterseniz kan verin
Aa evet o zaman yoktur. Bence kan verin. O zaman kesin okur ama 5. Gün baya erken. Çift embriyo muydu? Oda erken yükseltiyor olabilirDondurulmuş embriyo yani ovitrelle kullandıktan 2 ay sonra oldu transfer etkisi kalmamıştır sanırım
Cizgi gorunuyor cnm hayilri olsun :) cift transfer miSelam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır
Tek transferAa evet o zaman yoktur. Bence kan verin. O zaman kesin okur ama 5. Gün baya erken. Çift embriyo muydu? Oda erken yükseltiyor olabilir
Sağol canım Allah kimsenin bu yoldaki emeklerini yemesin inşallah..tek transfer ilk denemeCizgi gorunuyor cnm hayilri olsun :) cift transfer mi
Day's comfort ise test bende 3 tane yanlış pozitif vermişti, skt dikkat edin, başka bir marka ile tekrarlayın. Diğerleri de aynı sonuçsa hayırlı olsun inşallahSelam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır
Yok cnm productordu bnmkisiDay's comfort ise test bende 3 tane yanlış pozitif vermişti, skt dikkat edin, başka bir marka ile tekrarlayın. Diğerleri de aynı sonuçsa hayırlı olsun inşallah
Okey o zaman çizgiyi ben de gördümYok cnm productordu bnmkisi
3 Nisan kan verme tarihim ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorumOkey o zaman çizgiyi ben de gördümhadi bismillah. Kan ne zaman vereceksiniz
Bebiş varsa ve şimdi teste yansımadıysa kan testine stresi olumsuz etkiler dayanabiliyorsanız beklemek daha güzel ama ben de bekleyemeyenlerdenim3 Nisan kan verme tarihim ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
Kesinlikle günler geçmiyor resmenBebiş varsa ve şimdi teste yansımadıysa kan testine stresi olumsuz etkiler dayanabiliyorsanız beklemek daha güzel ama ben de bekleyemeyenlerdenim
Aç film dizi izle ohh vaktim olsa da yapsamKesinlikle günler geçmiyor resmenama sonu güzelse değer tabikide
Ona tutulmuştur canım bende aşılama yaptırdım ons benimkide tutmusturSelam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır
Aç film dizi izle ohh vaktim olsa da yapsam
İnşallah tutunurlar hayırlısı ile kucağımıza alırızOna tutulmuştur canım bende aşılama yaptırdım ons benimkide tutmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?