Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pnkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Pnkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
86
39
38
34
Selam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır

Eklentiler

• IMG_20230328_153645.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 107
Selam kızlar bugün transferin 5.gunu ve dayanamayıp erken gebelik testi yaptım..çok hafif silik sizce gebelik var mıdır
Bu test ne kadar güvenilir bilmiyorum ama silik çizgi evet var. İnşallah kanda da pozitifi görürsünüz. 5. Gün embriyosu muydu?

Ovitrelle kullandınız mı? Ondan olabilir? 5. Gün biraz erken gibi. Ama var görülüyor. İsterseniz kan verin

Dondurulmuş embriyo yani ovitrelle kullandıktan 2 ay sonra oldu transfer etkisi kalmamıştır sanırım
Aa evet o zaman yoktur. Bence kan verin. O zaman kesin okur ama 5. Gün baya erken. Çift embriyo muydu? Oda erken yükseltiyor olabilir

Day's comfort ise test bende 3 tane yanlış pozitif vermişti, skt dikkat edin, başka bir marka ile tekrarlayın. Diğerleri de aynı sonuçsa hayırlı olsun inşallah

3 Nisan kan verme tarihim ama o zamana kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum
Bebiş varsa ve şimdi teste yansımadıysa kan testine stresi olumsuz etkiler dayanabiliyorsanız beklemek daha güzel ama ben de bekleyemeyenlerdenim

Ona tutulmuştur canım bende aşılama yaptırdım ons benimkide tutmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…