Gebelik testi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Pnkk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bn de raporluyum bu süreçte evdeyim normalde zaten hiç vaktim olmuyor bu bir fırsat şu an
Bence de yat keyfine bak belki de son sakin günlerin evde bi bebişin olcak. Tadını çıkar zaman kolay geçer öyle

Canım sorması ayıptır yaşın kaç? FSH ve LH değerin neydi? Benim 35. Ben aşılama olacağım gibi.
Yaş 31 FSH lh da sıkıntı yok normal.. daha önce 2 düşüğüm oldu tüplerde sıkıntı varmış ameliyat oldum sonra tüp Bebek istedik

Yaş 31 FSH lh da sıkıntı yok normal.. daha önce 2 düşüğüm oldu tüplerde sıkıntı varmış ameliyat oldum sonra tüp Bebek istedik
Anladım tamam canım teşekkür ederim. Benim FSH biraz yüksekti ama doktor endişelenme dedi. Yumurtluyorsun çatlıyorsun önemli olan o dedi de ondan sormak istedim.

Anladım tamam canım teşekkür ederim. Benim FSH biraz yüksekti ama doktor endişelenme dedi. Yumurtluyorsun çatlıyorsun önemli olan o dedi de ondan sormak istedim.
Yumurtlama varsa güzel zaten FSH da lh da çok sıkıntı olunca yumurtlamada da sıkıntı oluyor durum zorlaşıyor.insallah kolaylıkla gebelik elde edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…