Gebelik testi

Tek cizgiyse negatiftir.birde genelde olsa hemen anında dakikasında çıkıyor
Sabah artımed yapmıştım silikti ama o teste güvenmeyin yanlış diyolardı ben de tekrar roll marka aldım yaptım ve negatif tek çizgi iki ay olmuş yani olsa çıkardı değil mi

Canım benim Mart 31 birinde yumurtam catlamisti geç yumurtlama oldu benim 4 gün geciktim ben ondan sonra verdim
Anlarim benim değerim yüksek çıktı da ikiz diye şüphelendim dün tek kese vardı gördük hayirlis sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Anlarim benim değerim yüksek çıktı da ikiz diye şüphelendim dün tek kese vardı gördük hayirlis sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Aminn canım insalalh ya HCG bek onemseme herkezki farklı üretir bak ne güzel keseyide görmüşsün insalalh kalp atışında görürüz ben dün yaptım kantesti binyuz çıktı pazartesi dokdora gideceğim Allah'tan hayırlısı

Kizlar bakın baklm 🤗

Eklentiler

• IMG_20230415_172834_127.webp
    IMG_20230415_172834_127.webp
    67,9 KB · Görüntüleme: 59
Iyi aksamlar. 31 mart-1 nisanda ovulasyon testinde yumurtlama gördüm.4nisanda gittiğimde doktor yumurtladigimi söylemişti. 18mart son adet tarihim. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Sizce hala sans var mi?...

Aminn canım insalalh ya HCG bek onemseme herkezki farklı üretir bak ne güzel keseyide görmüşsün insalalh kalp atışında görürüz ben dün yaptım kantesti binyuz çıktı pazartesi dokdora gideceğim Allah'tan hayırlısı
İnşallah rabbim hayırla saglikla kucağımıza almayı nasip etsin

Iyi aksamlar. 31 mart-1 nisanda ovulasyon testinde yumurtlama gördüm.4nisanda gittiğimde doktor yumurtladigimi söylemişti. 18mart son adet tarihim. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif cikti. Sizce hala sans var mi?...
Bence kan ver iki ucgun bekle geç yumurtlamisim hamile olmuş olabilirsin bende 30 Marta yumurtlama gördüm nişanın 5 de adet görmem gerekiyordu görmedim 3 gün sonra evde erken gebelik yesti yaptım birşey çıkmadı iki gün sonra kanda çıktı gebelik bence kan ver yada iki gün bekle yine test yap

Back
X