Gebelik testi

naneelimonn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
29
9
1
34
Kızlar adetime 1 gün kala test 2 farklı marka test yaptim birinde hafif ama beligin 2.çizgi var diğerin de çok net 2.çizgi.
Adette 1 gün kala bu kadar net cikar mi test acaba suan içimde hem bir sevinç hem de bir korku var daha önce bir boş gebelik geçirdim yine aynisi gibi olmasinda cok korkuyorum.
Testime bir bakarmisiniz yarin adet günüm kan versem cikar mi cok mu küçüktür acaba.
Üsteki 2.çizginin hafif çıktığı testi sabah yaptim
Net belli olan testi de öğlen yaptim.

Eklentiler

• 20230423_230032.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 110
Kanda kesin çıkar yarın hemen bi kan verşn bence bu testlere göre hamilesiniz

Yarın sabah sağlık ocaginda vereceğim inşAllah testi görünce hem seviniyorum hemde ya yoksa
diye de korkuyorum. InşAllah vardır sağlıklıdır
Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde o kadar silikti ki test görmekte zorluk çekiyordum sizin testinin oldukça koyu rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Ben hamileliğimi ilk öğrendiğimde o kadar silikti ki test görmekte zorluk çekiyordum sizin testinin oldukça koyu rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Aminn inşAllah her ay o 2.çizgiyi görmek için o kadar bekliyordum ki testi yaptim uzaktan baktim yine yok dedim testi elime alıp bakinca heycanmdan napcagimi şasirdim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya test yanlisa diye

İki test de farklı marka sanmıyorum yanlış olacağını
Aminn inşAllah her ay o 2.çizgiyi görmek için o kadar bekliyordum ki testi yaptim uzaktan baktim yine yok dedim testi elime alıp bakinca heycanmdan napcagimi şasirdim sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ya test yanlisa diye

Var kan verin hayırlı olsun

Kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…