- 12 Eylül 2022
- 122
- 22
- 18
- 24
- Konu Sahibi derincansever
Kızlar selam reglim 1 gün gecikti son ilişkiden de nerdeyse bir ay geçti sizce test sonucu güvenilir midir? Regl söktürmek için çay önerir misiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son ilişkiden 1 ay geçtiyse negatif gördüyseniz zaten negatiftir. Kekik çayı, maydanoz suyu, civanperçemi çayı, adaçayı iyi gelebilir.Kızlar selam reglim 1 gün gecikti son ilişkiden de nerdeyse bir ay geçti sizce test sonucu güvenilir midir? Regl söktürmek için çay önerir misiniz
Bugün sabah civan perçemi içmeye başladım da siz hiç kullandınız mı ne kadar içmem lazımSon ilişkiden 1 ay geçtiyse negatif gördüyseniz zaten negatiftir. Kekik çayı, maydanoz suyu, civanperçemi çayı, adaçayı iyi gelebilir.
Ben olana kadar içiyordumBugün sabah civan perçemi içmeye başladım da siz hiç kullandınız mı ne kadar içmem lazım
Çok teşekkür ederim alıp onu da birlikte içeyim o zamanMerhaba civanpercemi çok iyi geliyor doğadan regl döneminde özel çay içebilirsiniz içinde bir çok ot var civanpercemi papatya lavanta hepsi çok iyi geliyor ozdilekten almıştım tavsiye ederim![]()
Merhaba civanpercemi çok iyi geliyor doğadan regl döneminde özel çay içebilirsiniz içinde bir çok ot var civanpercemi papatya lavanta hepsi çok iyi geliyor ozdilekten almıştım tavsiye ederim![]()
Rica ederimÇok teşekkür ederim alıp onu da birlikte içeyim o zaman![]()
İlişkim adete 1-2 gün kalaydı ve korunmalıydı da bir şey olsa çıkardı herhalde değil mi?Geç döllenme olabilir
Eğer korunduysanız yoktur diye düşünüyorum ve adete yakın yumurtlama ihtimali azİlişkim adete 1-2 gün kalaydı ve korunmalıydı da bir şey olsa çıkardı herhalde değil mi?
Canım merhaba benim lh seviyem yüksekti ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu. Civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu karışımlı bir çay içiyorum ayda 15 gün kadar. Ovülasyon testlrim normale döndü ben işe yaradığını dünüyorumArkadaşlar selam bilen varsa yardımcı olabilirimi pko ya çivanperçemi çayı iyi gelir mi? Daha önce hayıt otu içtim fakat bana hiç yaramadı hormonlarımı mahf etti acaba Buda hayıt otu gibi mi ?
Merhaba Senin için sevindim civanperçemi bilmiyorum ama hayıt otu pkolulara pek yaramıyor bana hiç yaramadı 3 yıldır testlerim berbat çıktı üstelik doktor onun hapını vermişti beni mahf etti herkesin farklı tecrübeleri olabilir tabiki birazda bünye meselesiCanım merhaba benim lh seviyem yüksekti ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu. Civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu karışımlı bir çay içiyorum ayda 15 gün kadar. Ovülasyon testlrim normale döndü ben işe yaradığını dünüyorum