Gebelik testi

derincansever

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2022
122
22
18
24
Kızlar selam reglim 1 gün gecikti son ilişkiden de nerdeyse bir ay geçti sizce test sonucu güvenilir midir? Regl söktürmek için çay önerir misiniz

Merhaba civanpercemi çok iyi geliyor doğadan regl döneminde özel çay içebilirsiniz içinde bir çok ot var civanpercemi papatya lavanta hepsi çok iyi geliyor ozdilekten almıştım tavsiye ederim 🙂

Kızlar günaydın bugün de test yaptım negatif, ama adetim hala sökülmedi gerçi daha 28.gündeyim döngünün ama adet olamayınca bir şişkinlik ve göğüs hassasiyeti olur ya o var ve canımı sıkıyor. Nasıl sökülecek bu adet, var mı önerilerinşz

Arkadaşlar selam bilen varsa yardımcı olabilirimi pko ya çivanperçemi çayı iyi gelir mi? Daha önce hayıt otu içtim fakat bana hiç yaramadı hormonlarımı mahf etti acaba Buda hayıt otu gibi mi ?

Arkadaşlar selam bilen varsa yardımcı olabilirimi pko ya çivanperçemi çayı iyi gelir mi? Daha önce hayıt otu içtim fakat bana hiç yaramadı hormonlarımı mahf etti acaba Buda hayıt otu gibi mi ?
Canım merhaba benim lh seviyem yüksekti ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu. Civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu karışımlı bir çay içiyorum ayda 15 gün kadar. Ovülasyon testlrim normale döndü ben işe yaradığını dünüyorum

Canım merhaba benim lh seviyem yüksekti ovülasyon testlerim hep koyu çıkıyordu. Civan perçemi aslan pençesi ve hayıt tohumu karışımlı bir çay içiyorum ayda 15 gün kadar. Ovülasyon testlrim normale döndü ben işe yaradığını dünüyorum
Merhaba Senin için sevindim civanperçemi bilmiyorum ama hayıt otu pkolulara pek yaramıyor bana hiç yaramadı 3 yıldır testlerim berbat çıktı üstelik doktor onun hapını vermişti beni mahf etti herkesin farklı tecrübeleri olabilir tabiki birazda bünye meselesi

Back
X