- 21 Mayıs 2023
- 209
- 94
- 28
- Konu Sahibi yaseminhncgl
-
Canım merhaba. Bende öyle belirti yok valla sadece kasık ağrım alt karın ağrım var. Hiç geçmedi. Adetime 7 gün varKizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
canımmm sonucum cıktıAyy ne güzel konuşuyosun sen öyleinşallahhh canım
Evet bu testlere göre hamilesinjz. Hayırlı olsunkızlar merhaba, bata 3 gün var.
sırasıyla ilk test 11.06 12.06 en alttaki test ise az önce. merak ettiğim için soruyorum hamilelik var mıdır? deneyimsizim tecrübelerinizden yararkanmak istiyorum. teşekkür ederimEki Görüntüle 3260466
Ayyyy. Hamilesinnncanımmm sonucum cıktı
Allah tamamına erdirsin inşallah canımcanımmm sonucum cıktı
Bende hic gogus hassasiyeti olmadi hatta bu yuzden de umutsuzdum ama bence herkeste ayni belirtiler olmuyorKizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
ayyy cümlemizin inşallahh ya hepimize nasip olsunAyyyy. Hamilesinnn
Allah tamamına erdirsin inşallah canım
Aminn canım. 2 gün sonra tekrar kan verecek misin. Bende yarın yapsam mı acaba. 6 gün kalmış olacak adetimeayyy cümlemizin inşallahh ya hepimize nasip olsun
Valla ben idrar testi yapmadan 1 gece öncesi bulantım başlamıştı. Sonrasında sürekli devam etti. Aksine 2. ayımdan sonra fark edilir derecede azaldı. Her gebelik farklıdır. Sizin bile her gebeliğiniz birbirinden farklı olacak. O yüzden bu şekilde yanlış yönlendirmeyin benceKizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
aynen ben sadece bas dönmesi yasıyorum ki ben her adet dönemimde yaşardım zaten şimdi de adet olcakmıs gibi ağrım var baska hiçbi şey yok öyleKizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
Canım benimde aynı ağrılarım var. Senin bata kaç gün varaynen ben sadece bas dönmesi yasıyorum ki ben her adet dönemimde yaşardım zaten şimdi de adet olcakmıs gibi ağrım var baska hiçbi şey yok öyle
Sen adet ağrım bata kaç gün varken başladı canımBende hic gogus hassasiyeti olmadi hatta bu yuzden de umutsuzdum ama bence herkeste ayni belirtiler olmuyor
Bendeki tek belirti adet olacakmisim gibi agriydi
Bata 1 hafta varken basladi canimSen adet ağrım bata kaç gün varken başladı canım
Allah tamamına erdirsin inşallah canım. Banada dua eder misinBata 1 hafta varken basladi canim
Evet var keşke erken yapmasaydin şimdi yükseldi mi kimyasal mi değerim noldu diye stres yapican hayırlı uğurlu olsun benim son 2 bakalım ne olacakkızlar merhaba, bata 3 gün var.
sırasıyla ilk test 11.06 12.06 en alttaki test ise az önce. merak ettiğim için soruyorum hamilelik var mıdır? deneyimsizim tecrübelerinizden yararkanmak istiyorum. teşekkür ederimEki Görüntüle 3260466
Amin canim sagolasinAllah tamamına erdirsin inşallah canım. Banada dua eder misin
Ben doktorumun bana soyledigini ve kendi yasadiklarimi soyluyorum. Niye yanlis yonlendireyim. Kim nasil algilamak isteese oyle algilasin :))Valla ben idrar testi yapmadan 1 gece öncesi bulantım başlamıştı. Sonrasında sürekli devam etti. Aksine 2. ayımdan sonra fark edilir derecede azaldı. Her gebelik farklıdır. Sizin bile her gebeliğiniz birbirinden farklı olacak. O yüzden bu şekilde yanlış yönlendirmeyin bence
Aminnn Allah razı olsun canım. Sağlıkla büyütün inşallahAmin canim sagolasin
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez zamandaguzel haberlerinizi alalim inşallah
Kesin bir dille kese göründükten sonra mide bulantısının olacağını yazmışsınız. Ama öyle değil yaniBen doktorumun bana soyledigini ve kendi yasadiklarimi soyluyorum. Niye yanlis yonlendireyim. Kim nasil algilamak isteese oyle algilasin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?