gebelik testi

Kizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
Bende hic gogus hassasiyeti olmadi hatta bu yuzden de umutsuzdum ama bence herkeste ayni belirtiler olmuyor
Bendeki tek belirti adet olacakmisim gibi agriydi

Kizlae bir gebe olarak soyluyorum ilk belirti gogus hassasiyeti bulanti kusma vs onlar kese olustuktan ve ilerleyen donemlerde oluyor
Valla ben idrar testi yapmadan 1 gece öncesi bulantım başlamıştı. Sonrasında sürekli devam etti. Aksine 2. ayımdan sonra fark edilir derecede azaldı. Her gebelik farklıdır. Sizin bile her gebeliğiniz birbirinden farklı olacak. O yüzden bu şekilde yanlış yönlendirmeyin bence

Evet var keşke erken yapmasaydin şimdi yükseldi mi kimyasal mi değerim noldu diye stres yapican hayırlı uğurlu olsun benim son 2 bakalım ne olacak

Ben doktorumun bana soyledigini ve kendi yasadiklarimi soyluyorum. Niye yanlis yonlendireyim. Kim nasil algilamak isteese oyle algilasin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…