- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 30
- Konu Sahibi papatyagibiii
Gebelik belirtisi ile regl belirtisi birbirine çok benziyor zatenAmin allah razı olsun agrılar hakkında düşünceleriniz nedir peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik belirtisi ile regl belirtisi birbirine çok benziyor zatenAmin allah razı olsun agrılar hakkında düşünceleriniz nedir peki ?
Çıktı mı sonuc canımTesti verdim simdi
Dün de yaptırdım 278,7 çıktı iyimiÇıktı mı sonuc canım
Güzel maşallahDün de yaptırdım 278,7 çıktı iyimi
Canım ben dün yanlıs yazmısımGüzel maşallahHayırlı olsun inşallah
Saat 3 gibi sonuçlar çıkacak doktora gösterecegim pazar gününden bu yana kan verdimGüzel maşallahHayırlı olsun inşallah
Valla canım ben anlamıyorum zaten neden zırt pırt kan verılıyo tamam artışa bakılıyoda işte cok kurcalamakta sitres yapıyo ben bir kere verdim tamam bidaha da vermedimSaat 3 gibi sonuçlar çıkacak doktora gösterecegim pazar gününden bu yana kan verdimbirde şöyle birşey var betaya göre 4 hafta diyorlar ama 10 temmuzda doktorum benden hormon testi ve beta istemisdi o zaman negatifti suan 3 haftalık olmalı heralde hiçbirsey anlamadım açıkcası deger suan nasıl kafam orda ama bugunden itibaren daha kan vermicem.
Yordu artık
Çıktı simdi 439.8 birazran doktora göstericemValla canım ben anlamıyorum zaten neden zırt pırt kan verılıyo tamam artışa bakılıyoda işte cok kurcalamakta sitres yapıyo ben bir kere verdim tamam bidaha da vermedim
Hadi hayırlı haberlerle gel canımÇıktı simdi 439.8 birazran doktora göstericem