- 12 Ekim 2023
- 4
- 1
- 1
- 25
- Konu Sahibi hissiz_papatya71
-
Adete 2 hafta varken gebelik testi yapilmaaaaz. Yapilsada sonuc alinmaaaaz.Birşey soracağım adet ve adet gecikmesinden önce gebelik testi yapıp sonuç alan var mı? Gebelik şüphelerim var adetime iki hafta var ama erken gebelik testi almak istiyorum erkenden test yapan anlatabilir mi
Merak işte:/Ad
Adete 2 hafta varken gebelik testi yapilmaaaaz. Yapilsada sonuc alinmaaaaz.
Biz bunları anlattik
Tane tane anlattık
Adete 2 hafta varsa sizin suan yumurtlama doneminiz daha orta da bebek değil embriyo bile yok. Adet zamanı gelsin öyle test yapın....
Adete 2 hafta varmış bugünlerde yumurtlama günüdür zaten. Daha o dollenecekte embriyo haline gelecekte rahme ulaşacak sonra tutunmaya calsiicak beta salgilayacak ohooo. Daha ortada fol yok yumurta yok dedikleri söz oluyoben 3 gun kala cok cok silik sekilde gormustum 1 gun once yapsam negatif cikardi muhtemelen sabretmek gerekiyor 2 haftada daha anca yumurtlama gorursunuz ortada daha bi dollenme bile yok buyuk ihtimalle
ben 3 gun kala cok cok silik sekilde gormustum 1 gun once yapsam negatif cikardi muhtemelen sabretmek gerekiyor 2 haftada daha anca yumurtlama gorursunuz ortada daha bi dollenme bile yok buyuk ihtimalle
sonuncusunda golge var gibi regle kac gun kala yaptiniz bunlari?Artimed testler bunlar gölge gibi renksiz bakar mısınız sizin böyle miydi
İki gün var adet düzensizliğim var klomen kullandım bu ay düzenli olursa iki gün kaldı sonuncusu bu sabah yaptimsonuncusunda golge var gibi regle kac gun kala yaptiniz bunlari?
birkac gun tekrarlayin varsa baska markayla devam edin o markaya pek guven olmuyor diyorlar insallah vardirİki gün var adet düzensizliğim var klomen kullandım bu ay düzenli olursa iki gün kaldı sonuncusu bu sabah yaptim
Sağolun bu akşam test alabilirsem denerim iki gün önceden çıkar mibirkac gun tekrarlayin varsa baska markayla devam edin o markaya pek guven olmuyor diyorlar insallah vardir
Anlayışınız için teşekkür ederimBencede adet gecikmesini bekleyin ben öyle yaptım. Sabır ile sakinlikle iyi olur inşallah. Heyecanınızı anlıyorum .
cikar silik de olsa gorursunuz . yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? gec dollenme olduysa cikmaz sadece eger varsa tabi o ihtimal uzerine konusuyorumSağolun bu akşam test alabilirsem denerim iki gün önceden çıkar mi
Bu da benim 5 kala testim yumurtlamanin 9. Günü sabah yaptım silik çizgi görüyorum sizce var mı adete 1 hafta kala kan vermiştim 2 çıkmıştı artmış mıdır sizceBen adetime beş gün kala erken gebelik testiyle öğrenmiştim.
Yumurtlama testlerinde 30 Eylul ve 1 Ekim pik oldu 2 Ekim'de siliklesmisticikar silik de olsa gorursunuz . yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? gec dollenme olduysa cikmaz sadece eger varsa tabi o ihtimal uzerine konusuyorum
Seni üzmek istemem ama yok benceBu da benim 5 kala testim yumurtlamanin 9. Günü sabah yaptım silik çizgi görüyorum sizce var mı adete 1 hafta kala kan vermiştim 2 çıkmıştı artmış mıdır sizce
Ben ikinci çizgiyi göremedimBu da benim 5 kala testim yumurtlamanin 9. Günü sabah yaptım silik çizgi görüyorum sizce var mı adete 1 hafta kala kan vermiştim 2 çıkmıştı artmış mıdır sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?