- 24 Kasım 2023
- 88
- 32
- 8
- 31
- Konu Sahibi paradoks71
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyleydi kanda negatif çıktıMerhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine yapmıştım
Kan verin bence en doğru cevabı alırsınızMerhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine yapmıştım
Aaa öyle mi tamamdır siz ne zaman vermiştiniz kanıBenimde böyleydi kanda negatif çıktı
Dün verdim daha. 18 ocakta idrar testi yapmıştım pozitifti ama erkendir diye vermedim dün verdim negatif çıktıAaa öyle mi tamamdır siz ne zaman vermiştiniz kanı
birkaç gün geçmesini bekleyim o zaman boşuna heveslenmeyim çok sağolunDün verdim daha. 18 ocakta idrar testi yapmıştım pozitifti ama erkendir diye vermedim dün verdim negatif çıktı
Bence de umudunuzu kirmak istemem ama yanıltıcı olabiliyor testler ben üç tane yapmıştım hatta ikisi pozitif biri negatiftiBirkaç gün geç
birkaç gün geçmesini bekleyim o zaman boşuna heveslenmeyim çok sağolun
Canım kuruma çizgisine benziyor. Sabah bir daha yap istersen ilk 10 dakikayı baz al kendineMerhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine yapmıştım
Valla başka da testim yok ama gecikirsem tekrar yapayım o zaman daha zamanım da varı zaten insan test durunca yapası geliyorCanım kuruma çizgisine benziyor. Sabah bir daha yap istersen ilk 10 dakikayı baz al kendine
Bak bu benim ilk testimdi. İkinci çizgisi pembe. Kuruma genelde daha soluk oluyor. Aynen gecikirsen yap. Ne kadar kaldı ?Valla başka da testim yok ama gecikirsem tekrar yapayım o zaman daha zamanım da varı zaten insan test durunca yapası geliyor![]()
Bak bu benim ilk testimdi. İkinci çizgisi pembe. Kuruma genelde daha soluk oluyor. Aynen gecikirsen yap. Ne kadar kaldı ?
Teşekkür ederim. Sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallahEvet gördüm aradaki farkı doğrudur daha valla 1 hafta var bu testin kendi çizgisi de koyu ama dediğiniz gibi olabilir ben çok aceleci bi şekilde test yapmış olabilirim çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun bu arada sağlıkla alın kucağınıza
Valla olabilir en güzeli günün geçmesini beklemek ondan sonra yapmak sanırım çünkü burada çizgi çıkmayıp hamile olan çıktığı halde de hamile olmayan çok yorum okudumMerhabalar ben gebelik testi yaptık hiç bişey çıkmadı bende kenara koymuştum bir kaç saat sonra bir bakayım tekrar dedim silik çıktı bu acaba durdukça hatalar veriyor olabilir mi
Aynn bnde vallaValla olabilir en güzeli günün geçmesini beklemek ondan sonra yapmak sanırım çünkü burada çizgi çıkmayıp hamile olan çıktığı halde de hamile olmayan çok yorum okudum
Ben de bugün test yaptım benim çizgi de yamuk çıktıMerhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine
Merhabalar , gebe misiniz ?Arkadaşlar bu kuruma çizgisi mi
Eki Görüntüle 3377695
BilmiyorumMerhabalar , gebe misiniz ?