Gebelik testi

paradoks71

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
88
32
8
31
Merhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine yapmıştım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 467
Valla başka da testim yok ama gecikirsem tekrar yapayım o zaman daha zamanım da varı zaten insan test durunca yapası geliyor 😂
Bak bu benim ilk testimdi. İkinci çizgisi pembe. Kuruma genelde daha soluk oluyor. Aynen gecikirsen yap. Ne kadar kaldı ?

Eklentiler

• IMG_3563.webp
    IMG_3563.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 475
Evet gördüm aradaki farkı doğrudur daha valla 1 hafta var bu testin kendi çizgisi de koyu ama dediğiniz gibi olabilir ben çok aceleci bi şekilde test yapmış olabilirim çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun bu arada sağlıkla alın kucağınıza

Evet gördüm aradaki farkı doğrudur daha valla 1 hafta var bu testin kendi çizgisi de koyu ama dediğiniz gibi olabilir ben çok aceleci bi şekilde test yapmış olabilirim çok teşekkür ederim size de hayırlı olsun bu arada sağlıkla alın kucağınıza
Teşekkür ederim. Sizde en kısa zamanda güzel haberler alırsınız inşallah

Merhabalar ben gebelik testi yaptık hiç bişey çıkmadı bende kenara koymuştum bir kaç saat sonra bir bakayım tekrar dedim silik çıktı bu acaba durdukça hatalar veriyor olabilir mi

Merhabalar ben gebelik testi yaptık hiç bişey çıkmadı bende kenara koymuştum bir kaç saat sonra bir bakayım tekrar dedim silik çıktı bu acaba durdukça hatalar veriyor olabilir mi
Valla olabilir en güzeli günün geçmesini beklemek ondan sonra yapmak sanırım çünkü burada çizgi çıkmayıp hamile olan çıktığı halde de hamile olmayan çok yorum okudum

Merhaba sizce bu kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi reglime daha 1 hafta var erken gebelik testi ama anlam veremedim öylesine
Ben de bugün test yaptım benim çizgi de yamuk çıktı 😁😁
Sanırım adet gecikmesini bekleyip kandan baktırmak daha net bir sonuç verecek

Eklentiler

• 7C5DB36A-8180-45E1-9E43-8DB217EECC94.webp
    7C5DB36A-8180-45E1-9E43-8DB217EECC94.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 439
Back
X