- 29 Eylül 2023
- 70
- 3
- 6
- 25
- Konu Sahibi Seznlerolmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan verin. İdrarla çıkmışsa kanda da çıkar. İkilemde kalmamış olursunuz.Kızlar dün days doctor erken gebelik testi yaptım 5 dk olmadan fotoğraftaki gibi oldu ertesi gün aynı testten yaptım sabah hiç çizgi çıkmadı ilk yaptığım bozuk olabilir mi
Valla ben ne pozitifler gördüm 2 gün sonra hasta oldum çok güvenme canım gebelik testine en iyisi kan ama senin ilkinde pozitif sonrasında negatifse yoktur Bebek’e olsa zaten ikisinde pozitif olur kan da veremiyorsan adetinin geçmesi bekle başka test yap derim ama inşallah vardırBilemedim ki ya ilçede kalıyorum kan tahlili yapmıyorlar merkeze uzağım iki test arasında kaldım genelde bozuk testlerde iki çizgi çıkmaz diyorlar ama
adetinize ne kadar var pekiKızlar dün days doctor erken gebelik testi yaptım 5 dk olmadan fotoğraftaki gibi oldu ertesi gün aynı testten yaptım sabah hiç çizgi çıkmadı ilk yaptığım bozuk olabilir mi
Merhabalar farklı test markası deneyebilirsiniz ama en iyi cevap kanda çıkar tabikiKızlar dün days doctor erken gebelik testi yaptım 5 dk olmadan fotoğraftaki gibi oldu ertesi gün aynı testten yaptım sabah hiç çizgi çıkmadı ilk yaptığım bozuk olabilir mi
14 günadetinize ne kadar var peki
adetiniz geçsin yapın bence erken gebelik testi 6/7 gün önce söylüyor sakin be sabırla bekleyin lütfen14 gün
14 gün
aynen bana da aynısı oldu canım ben sadece akşam yaptım seninki gibi çıktı nasıl mutlu oldum anlatamam ardından ertesi gün aynısından yaptım sanki çok çok dikkatli bakınca hayalet var gibi ertesi gün yine yaptım negatif çıktı:/ kanda vermedim şimdi bata 1 hafta varKızlar dün days doctor erken gebelik testi yaptım 5 dk olmadan fotoğraftaki gibi oldu ertesi gün aynı testten yaptım sabah hiç çizgi çıkmadı ilk yaptığım bozuk olabilir mi