- 22 Haziran 2022
- 150
- 29
- 28
- 41
- Konu Sahibi Sannacandy
-
Evet silik gözüküyor kan testi verin bir de kanda görün benceMerhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 3440764
Bayramdan sonra kan vercem o yüzden sorayım istedim teşekkür ederimEvet silik gözüküyor kan testi verin bir de kanda görün bence
İdrarda çıkan kanda kesin çıkar zaten. Tabi bekleyebilirsiniz o zaman sağlıklı bir gebelikse kese de gözükürBayramdan sonra kan vercem o yüzden sorayım istedim teşekkür ederim
Bayramdan sonra kan verme sebebim 14 Haziran regl gunum en az bir hafta gecsin ki daha net sonuc alayimEvet silik gözüküyor kan testi verin bir de kanda görün bence
Öyle mi yarin kan vereyim mi çıkar mi diyorsunuzİdrarda çıkan kanda kesin çıkar zaten. Tabi bekleyebilirsiniz o zaman sağlıklı bir gebelikse kese de gözükür
Evet kanda çıkar sonuç. Ama düşük bir deger çıkarsa sağlıklı olup olmadığını her turlu bekleyerek göreceksin :) ama mutlaka kanda da pozitif görürsün çünkü idrar testinde silik çıkmış. Beta önce kanda yükselir sonra idrara yansırÖyle mi yarin kan vereyim mi çıkar mi diyorsunuz
Gebelik var canım kan ver çıkarMerhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 3440764
Acile gidebilirsin yarım saat içinde çıkarSaglik ocağına kan vermeye gittim kan verme bayramdan dolayı kapali imis yine bayramdan sonraya kaldı
Sonucu mu cikar yarım saat icindeAcile gidebilirsin yarım saat içinde çıkar
EwtSonucu mu cikar yarım saat icinde
Acilde gebelik testi yapildigini ilk defa duydum sonuçta acil bir durum değil ciktim evden gidiyorum inşallah yaparlar
Direk gebelik testi dedim yaptilaAğrılarım var falan diyin uydurun bşy lerbelki direk test için geldim derseniz yapmayabilirler yani ben yaptırmıştım da siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama belki orda yapıyorlardır o yüzden uyduruverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?