- Konu Sahibi Sannacandy
-
Merhaba canım hayırlı olsun var ama çok yeni minik
Gerçekten var mi yok heyecanlandim teşekkür ederimMerhaba canım hayırlı olsun var ama çok yeni minik2 gün sonra aynı saat ve aynı yerde tekrar kan verin
Var canım daha yeni hayırlı olsunKizlar sonuc cikmis ben anlamadım var mi yok mu
Var canım çok yeni ama yeni yerleşiyor miniğinGerçekten var mi yok heyecanlandim teşekkür ederim
Amin canim teşekkür ederimVar canım çok yeni ama yeni yerleşiyor miniğininşallah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder rabbim
Eeee sonuç kaç çıktı hcgDirek gebelik testi dedim yaptila
Haa atmışsın yeni gördüm gözünaydın darısı başımıza
Teşekkür ederim amin inşallahHaa atmışsın yeni gördüm gözünaydın darısı başımıza
Bana var gibi geldi hayırlısı olsun inşallahMerhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 3440764
Yerleşmiş miniğinMerhaba kizlar yarin regli gunum 2 gun önce koyu kahverengi rengi lekelenme oldu sadece leke şekilde idi bende regl erken geldi dedim devami gelmedi test yaptim silik çizgi cikti bakar mısınız gebelik var mi teşekkür ederim Eki Görüntüle 3440764
Yok canim kimyasal gebelik ile sonlandiYerleşmiş miniğin
Yaaa üzülme. Bende geçen ay kimyasal geçirdim. Burada okudum Allah'ım en iyisini bilir tabiiki ama kimyasal geçirenlerin bir sonraki ay daha kolay tutabiliyormuşYok canim kimyasal gebelik ile sonlandi
İnşallah öyledir ben hic duymamıştım kimyasal gebelik dr dedi kimyasal gebelik diye o ne ki dedim anlattiYaaa üzülme. Bende geçen ay kimyasal geçirdim. Burada okudum Allah'ım en iyisini bilir tabiiki ama kimyasal geçirenlerin bir sonraki ay daha kolay tutabiliyormuş
Bana doktor bu sevineceğin bir şey en azından artık hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz dediİnşallah öyledir ben hic duymamıştım kimyasal gebelik dr dedi kimyasal gebelik diye o ne ki dedim anlatti
Bana doktor bu sevineceğin bir şey en azından artık hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz
tebrikler hamilesiniz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahKizlar sonuc cikmis ben anlamadım var mi yok mu
Kimyasal geçirmiştebrikler hamilesiniz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?