Bekleyebilirseniz batı bekleyin. Benmde cumartesi bat.4 gün sonra bat gözüküyor takvime göre silik olması sizce bu yüzden mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleyebilirseniz batı bekleyin. Benmde cumartesi bat.4 gün sonra bat gözüküyor takvime göre silik olması sizce bu yüzden mi
Battan sonra tekrar erken gebelik mi yapayım sizceBekleyebilirseniz batı bekleyin. Benmde cumartesi bat.![]()
Ay insan bekleyemiyor da çıldırcamBekleyebilirseniz batı bekleyin. Benmde cumartesi bat.![]()
Varsa kasette bile çıkar zaten o günde. Ama alırken aldığınız markalara dikkat edin birçoğu yalancı pozitif veriyor maalesefBattan sonra tekrar erken gebelik mi yapayım sizce
Ahahah anlayabiliyorum bende iki gündür yapıyorum belirtimde yok amaAy insan bekleyemiyor da çıldırcam![]()
Ay insan bekleyemiyor da çıldırcam![]()
Awox marka almıştım ben daha yakından görüntüsü var mı flashla çekin isterseniz ben öyle yaptımAhahah anlayabiliyorum bende iki gündür yapıyorum belirtimde yok amabak bu sabahki testimi atayım bi bak. Bat 3 hatırlatayım
ama kalitesi düşüyor buraya ekleyince.
Yok böyle ancak çekebildim ama beyaz çizgi pespembe değilAwox marka almıştım ben daha yakından görüntüsü var mı flashla çekin isterseniz ben öyle yaptım
O zaman sizde adet gecikmesi bekleyin inşallah o zaman netleşir benim de öyle silikYok böyle ancak çekebildim ama beyaz çizgi pespembe değil
Ama görünüyor hafif bi çizgiO zaman sizde adet gecikmesi bekleyin inşallah o zaman netleşir benim de öyle silik
Seninki gene iyi ona da razıyımO zaman sizde adet gecikmesi bekleyin inşallah o zaman netleşir benim de öyle silik
İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız mutlaka haber verinSeninki gene iyi ona da razıyım![]()
Sizde.İnşallah sizin güzel haberlerinizi alırız mutlaka haber verin![]()
Days doctordu benimkiHangi marka test
Şu awoxun yanılttığını insan görmedim ben kendimde kullanıyorum negatifse negatif kuruma falan çıkarmıyor asla bence siz kesin hamilesiniz ya
Sizde çizgiyi gördüm ben olma ihtimaliniz yüksek daha varmış bide yani. Bu arada elinizde sigara ile foto cuk olmuş benimde ilk hamileliğimin testi ile böyle fotoğrafım var tabi isteyerek değildi bir yandan hamile kalmaya çalışırken bir yandan şu mereti bırakmıyoruz bizdeAhahah anlayabiliyorum bende iki gündür yapıyorum belirtimde yok amabak bu sabahki testimi atayım bi bak. Bat 3 hatırlatayım
ama kalitesi düşüyor buraya ekleyince.
AhahahaSizde çizgiyi gördüm ben olma ihtimaliniz yüksek daha varmış bide yani. Bu arada elinizde sigara ile foto cuk olmuş benimde ilk hamileliğimin testi ile böyle fotoğrafım var tabi isteyerek değildi bir yandan hamile kalmaya çalışırken bir yandan şu mereti bırakmıyoruz bizde![]()
Olsun ne olacak Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağızAhahahayüklemiş bulundum sonradan aklıma geldiii
![]()
Aynen öyleOlsun ne olacak Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacağız![]()
Evet awox Çünkü değeri 25ten itibaren algılıyormuş. Benim de 4 gün var bu arada aynımışızı4 gün sonra bat gözüküyor takvime göre silik olması sizce bu yüzden mi