- 6 Mayıs 2025
- 6
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi aselllllll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim inşallah kanda da çıkarTeste göre var
inşallh cnmTeşekkür ederim inşallah kanda da çıkar![]()
Teste göre var görünüyor ama fazla umutlanma cnm bendede yedinci günü aynı çıktı dün kan değerim negatif çıktı keşke hiç yapmasaydin bundan başka da yapma kafanı yorma test gününü bekleMerhaba hanımlar 5. Gün embriyo transferi oldum ve bugün 6. Gün test yaptım silik çizgi çıktı sizce pozitif mi ? İkinci denemem ilkinde silik dahi bi çizgi görememiştim
İşte dayanamıyo insan, tabi o negatif olasılığını biliyorum ama inşallah kanda da pozitif çıkarTeste göre var görünüyor ama fazla umutlanma cnm bendede yedinci günü aynı çıktı dün kan değerim negatif çıktı keşke hiç yapmasaydin bundan başka da yapma kafanı yorma test gününü bekle
AminBenim de 6. gunu boyle silikti, pozitif olduumarim sizin de oyledir
İnşallah öğrenir öğrenmez yazıcamMerhaba kan sonucunuzu bekliyoruz inşallah pozitiftir
İnşallah cnm dua edicem hep rabim yüzünüz güldürsün inşallahİşte dayanamıyo insan, tabi o negatif olasılığını biliyorum ama inşallah kanda da pozitif çıkarİnşallah hepimiz istediğimiz mutluluğa kavuşuruz
![]()
Amin Allah razı olsunİnşallah cnm dua edicem hep rabim yüzünüz güldürsün inşallah![]()