- 30 Mayıs 2025
- 27
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi zeynep kumru
-
Hangı marka var gibi gözüküyor kan verin hayırlı olsunKızlar gebelik testime bakar mısın bir hayalet çizgi var gibi adetim geçiyor pazartesi kan vericem zaten benim gibi bu durumu yaşayan varmı test 5 dk sonra koyulaşmaya başladım doğruluk payı varmıdır
Awox marka yanılma payı varmıdır acabaHangı marka var gibi gözüküyor kan verin hayırlı olsun
Onu duymadım hiç adetnız geçti mı pekiAwox marka yanılma payı varmıdır acaba
Evet 17 Nisan da adet olmuştum pkos olduğum için günlerim saptırıyor zatenOnu duymadım hiç adetnız geçti mı peki
Merhaba canım ben de aynı marka test yaptım dün benim de adetim 9 gün geçti benim testim daha silik kan vermedim ama senin TM beli bence hamile sın hayırlı olsun benim testime de bakar mısın paylaşmışımKızlar gebelik testime bakar mısın bir hayalet çizgi var gibi adetim geçiyor pazartesi kan vericem zaten benim gibi bu durumu yaşayan varmı test 5 dk sonra koyulaşmaya başladım doğruluk payı varmıdır
Bence kan vermelisin hakkında hayırlısı olur canımEvet 17 Nisan da adet olmuştum pkos olduğum için günlerim saptırıyor zaten
Awox marka yanılma payı varmıdır acaba
Kan verdiniz mi siz ve sonra dan koyulaşma oldu mu ikinci çizgi deMerhaba canım ben de aynı marka test yaptım dün benim de adetim 9 gün geçti benim testim daha silik kan vermedim ama senin TM beli bence hamile sın hayırlı olsun benim testime de bakar mısın paylaşmışım
Hayırlısını umuyorum teşekkür ederimBence kan vermelisin hakkında hayırlısı olur canım
Dün yaptım testi canım kan vermedim gördün mü çizgiyi sadece ben görüyorum diye düşünüyorum çünküKan verdiniz mi siz ve sonra dan koyulaşma oldu mu ikinci çizgi de
Dün yaptım testi canım kan vermedim gördün mü çizgiyi sadece ben görüyorum diye düşünüyorum çünkü
Yok canım testi yaptıktan hemen sonra çekmiştimŞimdi mi çektiniz acabao anda mı
İkinci çizgi de koyulaşma oldu mu bekledikçeYok canım testi yaptıktan hemen sonra çekmiştim
Yok canım aynı fotoğraf daki gibiydiİkinci çizgi de koyulaşma oldu mu bekledikçe
Gölge gibi baktım testi başka yapanların sayfasına kuruma çizgisi olmuyor muş bu markada teste ben de anlamadımİkinci çizgi de koyulaşma oldu mu bekledikçe
Kanda belli olur sonucunuz çıkarsa bilgilendirirseniz sevinirimYok canım aynı fotoğraf daki gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?