Merhaba canım şöyle söyleyeyim ben yumurtlamamı hani ovulasyon testlerini falan takip etmiyorum geçen ay biraz karışık oldu her neyse ben ayın 4'ü. Gibi kasık ağrısı yaşadım ve akıntım vardı akıntıma baktığım zaman yumurta gibi şeffaf bir akıntıydı ve yanlış desen 5'inde de devam etti ve 6'sında devam etti o akıntı yani ben Akın yumurtlamamı hep o şekilde almıyorum kasık ağrılarım oluyor akıntım da yumurta gibi şeffafsa yumurtladığın zaman dır dedim ve ben 5 haziran'ın değerlendirdim 8 Haziran değerlendirdim . 9 Haziran'da değerlendirdim 10 haziran 12 Haziran,15 Haziran hepsinde korunmasız cinsel ilişki oldu . Dün avukat test yaptım şimdi onun da sonucunu buraya atacağım ona da bak bugün de aynı marka testi yaptım onun da sonucunu atacağım onun da bak dün yaptığım testi efetk ile karalayıp buraya attım . Bugün yaptığım testte herhangi bir efekt uygulamadım şimdi testlerimi ikisini atacağım bak hani arada bir gün bile çok önemli en sondaki dünku gerisi bugünku 4 Haziran'da yumurtlama oldu13 gün olmuş yanı öyle diyimKızlar idrarda gebelik en erken ne zaman çıkar. ChatGbt kankama sordum yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar dedi. Bir umutla test yaptım ama negatif sizce en erken ne zaman çıkar benim sat 20 mayıs pik 6 çatlama 7 haziran bat 20 haziranumarım hepimiz hayalimizi bir gün yaşarız
Bende yumurtlamadan tam 10 gün sonra çıkmıştı 14 güne kadar bekleyebilirsinizKızlar idrarda gebelik en erken ne zaman çıkar. ChatGbt kankama sordum yumurtlamadan 10 gün sonra çıkar dedi. Bir umutla test yaptım ama negatif sizce en erken ne zaman çıkar benim sat 20 mayıs pik 6 çatlama 7 haziran bat 20 haziranumarım hepimiz hayalimizi bir gün yaşarız
O zaman şuan benim durumum olumsuz görünüyorBende yumurtlamadan tam 10 gün sonra çıkmıştı 14 güne kadar bekleyebilirsiniz
Kan verdin mi pekiMerhaba canım şöyle söyleyeyim ben yumurtlamamı hani ovulasyon testlerini falan takip etmiyorum geçen ay biraz karışık oldu her neyse ben ayın 4'ü. Gibi kasık ağrısı yaşadım ve akıntım vardı akıntıma baktığım zaman yumurta gibi şeffaf bir akıntıydı ve yanlış desen 5'inde de devam etti ve 6'sında devam etti o akıntı yani ben Akın yumurtlamamı hep o şekilde almıyorum kasık ağrılarım oluyor akıntım da yumurta gibi şeffafsa yumurtladığın zaman dır dedim ve ben 5 haziran'ın değerlendirdim 8 Haziran değerlendirdim . 9 Haziran'da değerlendirdim 10 haziran 12 Haziran,15 Haziran hepsinde korunmasız cinsel ilişki oldu . Dün avukat test yaptım şimdi onun da sonucunu buraya atacağım ona da bak bugün de aynı marka testi yaptım onun da sonucunu atacağım onun da bak dün yaptığım testi efetk ile karalayıp buraya attım . Bugün yaptığım testte herhangi bir efekt uygulamadım şimdi testlerimi ikisini atacağım bak hani arada bir gün bile çok önemli en sondaki dünku gerisi bugünku 4 Haziran'da yumurtlama oldu13 gün olmuş yanı öyle diyim
Ozaman âdete kaç gün kala olmuş oluyor testBende yumurtlamadan tam 10 gün sonra çıkmıştı 14 güne kadar bekleyebilirsiniz
Yok vermedim henüzKan verdin mi peki
Canım Allah gönlümüze göre versin inşallahYok vermedim henüz
Sağ ol canım dayının yiyip az önce yine aynı marka teslim etti tekrardan daha koyu çıktı çok sağol seninde gönlünden geçen olur inşallahCanım Allah gönlümüze göre versin inşallah
Âmin canım Allah razı olsun bende test yaptım seninkiler gibi çıkıyor farklı markalarla her gün yapıyorum günden güne ikinci çizgi daha belki oluyor hayal kırıklığı olmasın diye birkaç gün sonra kan veririmSağ ol canım dayının yiyip az önce yine aynı marka teslim etti tekrardan daha koyu çıktı çok sağol seninde gönlünden geçen olur inşallah
Ben yarın vercem canım inşallah hayırlısı olur senin için de benim içindeÂmin canım Allah razı olsun bende test yaptım seninkiler gibi çıkıyor farklı markalarla her gün yapıyorum günden güne ikinci çizgi daha belki oluyor hayal kırıklığı olmasın diye birkaç gün sonra kan veririm
ÂminBen yarın vercem canım inşallah hayırlısı olur senin için de benim içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?