Gebelik testi

Canm bnde yaptım days doctor ama güvenemiyorum. Anında çıktı burda kalite düşüyor ama gözle görülüyor. Emin olamadım.

İnşallah vardır başka bir test alma şansınız var mı ? Ben de güvenemedim de 2 gün peşpeşe yaptığımda çizgi koyulaşınca umut oldu. Bence artarda günlerde yapmak önemli

İnşallah vardır başka bir test alma şansınız var mı ? Ben de güvenemedim de 2 gün peşpeşe yaptığımda çizgi koyulaşınca umut oldu. Bence artarda günlerde yapmak önemli
Predictor bekliyorum yapacam canm. Yapınca söylerim. Ben iğne kullandm yarın kan testi günüm hani varsa bugün çıkması lazım testlerde

Geçen sefer bayağı pozitif çizgi verdik silik falanda değil çok netti ama negatifti

Okuduğum kadarıyla kaset test regl günü ve sonrasında pozitif çıkarıyormuş. Beta hcg hassasiyeti ona göreymiş diye gördüm hep. O yüzden bence normal
Kan vermedim daha ama iki kez days doctor yaptım inşallah doğru sonuç vermiştir dua edin bana olur mu Rabbim hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah erken gebelik testinde pozitif sonuç aldım diğerinde negatif

Kızlar acil bakmanız lazım ben erken ve normal gebelik testi yaptım erken olan silik çizgi çıktı ama normal olan tek cizgi çıktı erken olanı ekliyorum buraya
Selam canım adet gördünmü test doğrumu göstermiş merak ettm benmde adetime 5 gün varken yaptım bendede aynısı cıktıda

Hayır days doctora asla güvenme o test kesinlikle kaldırılmali eczanelerden her yerden insanların duygulariyla oynuyorlar iki kez yaptım ikisinde de pozitif verdi ama yalancı pozitifmiş awox marka ile tekrar yaptım negatif verdi
Selam canım adet gördünmü test doğrumu göstermiş merak ettm benmde adetime 5 gün varken yaptım bendede aynısı cıktıda

Anladım inş en kısa zamanda hyrlısıyla olur

Bu marka artmed güvenilir değil çoğu kişiye böyle silik pozitif veriyor sonrası hüsran başka test ile yapın
Sizce pozitif mi markası pyroclinic ultra erken gebelik testi

Eklentiler

• 1000009069.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 19
  • 1000009070.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 18
  • 1000009068.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 16

Eklentiler

• 1000009070.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 15
  • 1000009069.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000009068.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…