- 6 Temmuz 2025
- 77
- 32
- 3
- 30
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
-
İnşallah vardır ben de dün test yaptım iki kez days doctor markası ile ikisi de pozitif çıktı ama yorumları okudukça şüpheleniyorum yalancı pozitif verebiliyormus o marka ama bı okadar da doğru sonuç verdiği kişiler olmuş
Canm bnde yaptım days doctor ama güvenemiyorum. Anında çıktı burda kalite düşüyor ama gözle görülüyor. Emin olamadım.
Kaç gününüz varÇok sağolunreglimin geçmesini mi beklesem diye düşünüyorum, hayal kırıklığı yaşamamak için..
10 temmuz günümKaç gününüz var
Predictor bekliyorum yapacam canm. Yapınca söylerim. Ben iğne kullandm yarın kan testi günüm hani varsa bugün çıkması lazım testlerdeİnşallah vardırbaşka bir test alma şansınız var mı ? Ben de güvenemedim de 2 gün peşpeşe yaptığımda çizgi koyulaşınca umut oldu. Bence artarda günlerde yapmak önemli
İnşallah çıkarPredictor bekliyorum yapacam canm. Yapınca söylerim. Ben iğne kullandm yarın kan testi günüm hani varsa bugün çıkması lazım testlerde
İyi bişey kalmamış bekleyebilirseniz ne güzel10 temmuz günüm
Erken gebelik testinde pozitif çıkıp kaset testte negatif çıkma durumu olabilir mi çok yeniyse eğerİnşallah çıkar
Okuduğum kadarıyla kaset test regl günü ve sonrasında pozitif çıkarıyormuş. Beta hcg hassasiyeti ona göreymiş diye gördüm hep. O yüzden bence normalErken gebelik testinde pozitif çıkıp kaset testte negatif çıkma durumu olabilir mi çok yeniyse eğer
Geçen sefer bayağı pozitif çizgi verdik silik falanda değil çok netti ama negatiftiİnşallah vardır ben de dün test yaptım iki kez days doctor markası ile ikisi de pozitif çıktı ama yorumları okudukça şüpheleniyorum yalancı pozitif verebiliyormus o marka ama bı okadar da doğru sonuç verdiği kişiler olmuş
Erken gebelik daha hassas olduğu için cikiyo diğeri onun kadar hassas olmadığı icinErken gebelik testinde pozitif çıkıp kaset testte negatif çıkma durumu olabilir mi çok yeniyse eğer
Kan vermedim daha ama iki kez days doctor yaptım inşallah doğru sonuç vermiştir dua edin bana olur mu Rabbim hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah erken gebelik testinde pozitif sonuç aldım diğerinde negatifOkuduğum kadarıyla kaset test regl günü ve sonrasında pozitif çıkarıyormuş. Beta hcg hassasiyeti ona göreymiş diye gördüm hep. O yüzden bence normal
Amin inşallahKan vermedim daha ama iki kez days doctor yaptım inşallah doğru sonuç vermiştir dua edin bana olur mu Rabbim hayirlisiyla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah erken gebelik testinde pozitif sonuç aldım diğerinde negatif
2 gün kaldı olmamaAmin inşallahsizin regle kaç gün var ?
Selam canım adet gördünmü test doğrumu göstermiş merak ettm benmde adetime 5 gün varken yaptım bendede aynısı cıktıdaKızlar acil bakmanız lazım ben erken ve normal gebelik testi yaptım erken olan silik çizgi çıktı ama normal olan tek cizgi çıktı erken olanı ekliyorum buraya
Selam canım adet gördünmü test doğrumu göstermiş merak ettm benmde adetime 5 gün varken yaptım bendede aynısı cıktıda
Anladım inş en kısa zamanda hyrlısıyla olurHayır days doctora asla güvenme o test kesinlikle kaldırılmali eczanelerden her yerden insanların duygulariyla oynuyorlar iki kez yaptım ikisinde de pozitif verdi ama yalancı pozitifmiş awox marka ile tekrar yaptım negatif verdi
Amin inşallah sizinki ne durumda peki kan verdiniz miAnladım inş en kısa zamanda hyrlısıyla olur
Hayır adetime var dha diye bide cok aşırı silik olduğu için vermedmAmin inşallah sizinki ne durumda peki kan verdiniz mi
Sizce pozitif mi markası pyroclinic ultra erken gebelik testiBu marka artmed güvenilir değil çoğu kişiye böyle silik pozitif veriyor sonrası hüsran başka test ile yapın
Merhaba markası pyroclinic sizce varmı saniyesinde daha idrar suzulurken ciktiErken gebelik daha hassas olduğu için cikiyo diğeri onun kadar hassas olmadığı icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?