- 15 Haziran 2025
- 22
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi ruyaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki kasette neden negatif çıktı acebaEvet var gibi kan verseniz iyi olur
Erken gebelik testinin markası neyPeki kasette neden negatif çıktı aceba
Bu marka artmed güvenilir değil çoğu kişiye böyle silik pozitif veriyor sonrası hüsran başka test ile yapınKızlar acil bakmanız lazım ben erken ve normal gebelik testi yaptım erken olan silik çizgi çıktı ama normal olan tek cizgi çıktı erken olanı ekliyorum buraya
Testin markası Artimed ise yalancı pozitif verebil
Erken gebelik testinin markası ney
Hangi marka güvenilir pekiBuda çok fazla yalancı pozitif veriyor güveinilir bi markayla tekrarlayın
Laboquick awox predictor earlyHangi marka güvenilir peki
Hangi marka gBuda çok fazla yalancı pozitif veriyor güveinilir bi markayla tekrarlayın
Var gibi sanki senin testinin markası neydiKızlar selam ben de bu sabah predictor early ile yaptım test. 5. dkkada pembe silik çizgi çıktı. Bata 4 gün var. Bakabilir misiniz benim testime de?
Predictor early. Bu sabah tekrar yaptım. O da bu şekildeHangi marka g
Var gibi sanki senin testinin markası neydi
Bence hamilesin çok net belli. Kan ver derim. TebriklerrPredictor early. Bu sabah tekrar yaptım. O da bu şekilde
İnşallah vardır ben de dün test yaptım iki kez days doctor markası ile ikisi de pozitif çıktı ama yorumları okudukça şüpheleniyorum yalancı pozitif verebiliyormus o marka ama bı okadar da doğru sonuç verdiği kişiler olmuşPredictor early. Bu sabah tekrar yaptım. O da bu şekilde
Canm bnde yaptım days doctor ama güvenemiyorum. Anında çıktı burda kalite düşüyor ama gözle görülüyor. Emin olamadım.İnşallah vardır ben de dün test yaptım iki kez days doctor markası ile ikisi de pozitif çıktı ama yorumları okudukça şüpheleniyorum yalancı pozitif verebiliyormus o marka ama bı okadar da doğru sonuç verdiği kişiler olmuş
Canım senin var muhtemelen sen direk kan verPredictor early. Bu sabah tekrar yaptım. O da bu şekilde
Teşekkür ederim, inşallahBence hamilesin çok net belli. Kan ver derim. Tebriklerr
Çok sağolunCanım senin var muhtemelen sen direk kan ver![]()