E EbeNesli Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Haziran 2025 3 0 1 30 Cuma 18:18 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #61 mrvpskk .!.: Hayır ikinci idrarla yaptım pek dikkat etmedim açıkcası kaçıncı idrar olduğuna. Adetim gecikince de kan verdim hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım . Çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah
mrvpskk .!.: Hayır ikinci idrarla yaptım pek dikkat etmedim açıkcası kaçıncı idrar olduğuna. Adetim gecikince de kan verdim hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun canım . Çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah
mrvpskk Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 121 19 48 28 Cuma 18:20 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #62 EbeNesli .!.: Hayırlı olsun canım . Çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, amin insallah
EbeNesli .!.: Hayırlı olsun canım . Çok sevindim darısı tüm isteyenlere inşallah Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, amin insallah
P Prenses1234 Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Haziran 2018 616 88 98 33 Cuma 18:43 Konu Sahibi Konu Sahibi mrvpskk #63 sizce pozitifmi bende pazartesi gitcem tekrar