Gebelik testi

senanur 1345

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2023
22
5
6
34
Selam kızlar ben bu ay Klomen ve Ovitrelle kullandım . Adetım bugün ıkı gün gecıktı. Dün ve önceki gün test yaptım negatif çıktı. Bu sabah yaptım ikinci belirgin biraz ayni idrarden tekrar yaptım bayağı silik çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_2105.webp
    IMG_2105.webp
    93,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_2106.webp
    IMG_2106.webp
    69,1 KB · Görüntüleme: 40
Selam kızlar ben bu ay Klomen ve Ovitrelle kullandım . Adetım bugün ıkı gün gecıktı. Dün ve önceki gün test yaptım negatif çıktı. Bu sabah yaptım ikinci belirgin biraz ayni idrarden tekrar yaptım bayağı silik çıktı sizce hamile miyim
Testin markası ne acaba. Pozitif duruyor bence hemen sağlık ocağında kan verin var mı yok mu diye testlerle strese girmeyin 🌸

Dün ve önceki gün nehatifti. 2 gün gecıyor adetım ınsallah hamileyimdir
İnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun
Bugün gideceğim siz ne zaman
benim çok karışık ya şuan lekelenmem var anlamadım daha doğrusu bi kaç gün önce geldi kesildi yine bi peçeteye sildikçe geliyor .Pcosumda var yani biraz korkuyorum adet falan olursam biraz daha bekleyeceğim ama sizin daha net gibi benimkine göre bence kan verin inşallah vardır 🙏🏻❤️

İnşallah ne zaman gitmeyi düşünüyorsun

benim çok karışık ya şuan lekelenmem var anlamadım daha doğrusu bi kaç gün önce geldi kesildi yine bi peçeteye sildikçe geliyor .Pcosumda var yani biraz korkuyorum adet falan olursam biraz daha bekleyeceğim ama sizin daha net gibi benimkine göre bence kan verin inşallah vardır 🙏🏻❤️
Insallah ıkımız de hamileyızdir. Ama testin markası ile ilgili yorumlar üzdü beni

Back
X