Kızlar merhaba çatlamanın 13. Günü bakar mısınız beş dakika içinde çıktı ama emin değilim su da damlattım kuruma çizgisiyse diye
Evet çıplak gözle görülüyor da niyeyse fotoda çıkmamışBen göremedim ama belki çıplak gözle vardır
Öyle oluyor maalesef burası kaliteyi çok düşürüyorEvet çıplak gözle görülüyor da niyeyse fotoda çıkmamış
Evet bi an bende emin olamadım gittim bir daha baktım fotoya orda var burda yok tabi çok silik çıktı emin olmak lazım mı bilmiyorum ama yarın kan vereceğim zaten emin olmak için geçmişte dış gebelik yaşadım riskten ötürü sağlama alayımÖyle oluyor maalesef burası kaliteyi çok düşürüyor
Test markası ne aşkımEvet bi an bende emin olamadım gittim bir daha baktım fotoya orda var burda yok tabi çok silik çıktı emin olmak lazım mı bilmiyorum ama yarın kan vereceğim zaten emin olmak için geçmişte dış gebelik yaşadım riskten ötürü sağlama alayım
First gebelik testi bilemedim yalancı pozitif veriyormuşTest markası ne aşkım
öyle düşünme yarın yine yap koyulaşma var mı bak sonra da kan verirsinFirst gebelik testi bilemedim yalancı pozitif veriyormuş
Yarın tiroid için kan vereceğim zaten canım hapım bittiydi ölçtürüp ilaç alacağım ya ondan ötürü kan vereyim diyorum beta isteyim zaten 14. Gün oluyor çatlamanın da varsa kesin sonuç çıkar inşallah vardır ama dua edin ben sizi başka konuda gördüm hamileydiniz değil miöyle düşünme yarın yine yap koyulaşma var mı bak sonra da kan verirsingönlünce olur inşallah
Evet canımYarın tiroid için kan vereceğim zaten canım hapım bittiydi ölçtürüp ilaç alacağım ya ondan ötürü kan vereyim diyorum beta isteyim zaten 14. Gün oluyor çatlamanın da varsa kesin sonuç çıkar inşallah vardır ama dua edin ben sizi başka konuda gördüm hamileydiniz değil mi
Dua et bize deeeEvet canım
Propicil mi aliyorsun?Yarın tiroid için kan vereceğim zaten canım hapım bittiydi ölçtürüp ilaç alacağım ya ondan ötürü kan vereyim diyorum beta isteyim zaten 14. Gün oluyor çatlamanın da varsa kesin sonuç çıkar inşallah vardır ama dua edin ben sizi başka konuda gördüm hamileydiniz değil mi
Levotiron kullanıyorum ben 25likPropicil mi aliyorsun?
Burda görebiliyor musunuz ya silik bir çizgi var aşırı dikkatli bakınca mi belli oluyor psikolojik mi anlayamıyorum yardımcı olur musunuzLevotiron kullanıyorum ben 25lik
Evet çizgi bende gördüm ama artık o kadar okudum ki burda net çıkıp çizginin yalancı pozitif olduğunu falan o yüzden en iyi güveniliri kan vermek inşallah gebeyizdir Rabbim uğraştırmasınBurda görebiliyor musunuz ya silik bir çizgi var aşırı dikkatli bakınca mi belli oluyor psikolojik mi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz
İki testte silik çizgi var canım ama emin olmak için güvenilir test al awox iyi benim beta 6 iken awox ta çıkmıştıBurda görebiliyor musunuz ya silik bir çizgi var aşırı dikkatli bakınca mi belli oluyor psikolojik mi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz
Selam Adete 5 gun var awox yaptim hic bise cikmadi. Acaba erken diye mi ki. Modum düştüİki testte silik çizgi var canım ama emin olmak için güvenilir test al awox iyi benim beta 6 iken awox ta çıkmıştı
Evet doğru canım biraz daha bekleyip gidicem kan testineEvet çizgi bende gördüm ama artık o kadar okudum ki burda net çıkıp çizginin yalancı pozitif olduğunu falan o yüzden en iyi güveniliri kan vermek inşallah gebeyizdir Rabbim uğraştırmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?