Gebelik testi

1muamma

Zübde-i Âlemde
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
480
169
18
Kızlar merhaba çatlamanın 13. Günü bakar mısınız beş dakika içinde çıktı ama emin değilim su da damlattım kuruma çizgisiyse diye

Eklentiler

• IMG_0203.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 98
Ben göremedim ama belki çıplak gözle vardır

Fotoğrafta çok çıkmamış

Öyle oluyor maalesef burası kaliteyi çok düşürüyor
Evet bi an bende emin olamadım gittim bir daha baktım fotoya orda var burda yok tabi çok silik çıktı emin olmak lazım mı bilmiyorum ama yarın kan vereceğim zaten emin olmak için geçmişte dış gebelik yaşadım riskten ötürü sağlama alayım

Test markası ne aşkım

öyle düşünme yarın yine yap koyulaşma var mı bak sonra da kan verirsin gönlünce olur inşallah
Yarın tiroid için kan vereceğim zaten canım hapım bittiydi ölçtürüp ilaç alacağım ya ondan ötürü kan vereyim diyorum beta isteyim zaten 14. Gün oluyor çatlamanın da varsa kesin sonuç çıkar inşallah vardır ama dua edin ben sizi başka konuda gördüm hamileydiniz değil mi

Evet canım

Propicil mi aliyorsun?

Levotiron kullanıyorum ben 25lik
Burda görebiliyor musunuz ya silik bir çizgi var aşırı dikkatli bakınca mi belli oluyor psikolojik mi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20250824_095434_1.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 59
Burda görebiliyor musunuz ya silik bir çizgi var aşırı dikkatli bakınca mi belli oluyor psikolojik mi anlayamıyorum yardımcı olur musunuz
Evet çizgi bende gördüm ama artık o kadar okudum ki burda net çıkıp çizginin yalancı pozitif olduğunu falan o yüzden en iyi güveniliri kan vermek inşallah gebeyizdir Rabbim uğraştırmasın

İki testte silik çizgi var canım ama emin olmak için güvenilir test al awox iyi benim beta 6 iken awox ta çıkmıştı

Evet çizgi bende gördüm ama artık o kadar okudum ki burda net çıkıp çizginin yalancı pozitif olduğunu falan o yüzden en iyi güveniliri kan vermek inşallah gebeyizdir Rabbim uğraştırmasın
Evet doğru canım biraz daha bekleyip gidicem kan testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…