Gebelik testi

Selam Adete 5 gun var awox yaptim hic bise cikmadi. Acaba erken diye mi ki. Modum düştü
Çok erken bende senin gibi 5-6 gün kala dayanamayıp yaptım awox negatif günümde yaptım pozitif darısı sana ve isteyen herkese inşallah

Çok erken bende senin gibi 5-6 gün kala dayanamayıp yaptım awox negatif günümde yaptım pozitif darısı sana ve isteyen herkese inşallah
Yaa gercekten mi ben de baya umutsuzluga kapilmistim. Biraz da olsa umut oldu. Peki su an hamile misiniz? Yani ne zaman ogrendiniz ve ne gibi belirtileriniz vardi? Benim su an adet oncesinde yasadigim seyler var ekstra bir belirti yok.

Yaa gercekten mi ben de baya umutsuzluga kapilmistim. Biraz da olsa umut oldu. Peki su an hamile misiniz? Yani ne zaman ogrendiniz ve ne gibi belirtileriniz vardi? Benim su an adet oncesinde yasadigim seyler var ekstra bir belirti yok.
Hamileyim daha yeni öğrendim zaten beta verdim az önce iki katına çıkınca netleşecek aynı adet öncesi yaşanılan şeyler göğüs ağrısı kasık ağrısı psikolojik mi bilmiyorum ama bazen bulantı da oluyor ondan sonra halsizlik çok fazla var mesela hemen umutsuzluğa kapılma canım bence bir kan testi ver çünkü ben de öyle yapmıştım çok erken test yaptım negatif çıktı silik bile yoktu

Kızlar early predictor isimli markanın erken gebelik testini yaptım. Bakar mısınız var mı sizce

Eklentiler

• IMG_8284.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 9
Teşekkür ederim elimde telefon bildirim bekliyorum çok heyecanlandım. En iyisi doktor kontrolüne gitmek sanırım
Başka test var mı elinde farklı deneyebilirsin kaç gün var birde adetine.Kan testi vermek en iyisi
Benim 6 gün kala belli olmuştu ertesi gün kan verdim o şekilde ortaya çıktı

Başka test var mı elinde farklı deneyebilirsin kaç gün var birde adetine.Kan testi vermek en iyisi
Benim 6 gün kala belli olmuştu ertesi gün kan verdim o şekilde ortaya çıktı
Döngü sürem 35 gün bu hesaba göre şu an 5 gün geciktim, çok kramp giriyor karnıma regl ağrısı gibi ve göğüslerim şiş. Korunmayı bu ay bırakmıştık ve pcos görünümü olduğu için çok umutlu değildim açıkçası… iki tane daha testim var gün içinde deneyeceğim

Hayırlısı olsjn inşallah olumludur diyelim ozaman ilk sefer de olması büyük bir kısmet olur iyi haberlerini bekliyorum

Hayirli olsun insallah saglicakla alirsin kucagina kan icin erken degil mi? Yani adetime 5 gun var. İdrar icin de erken biliyorum ama en azindan zaman geciriyorum bakip bekleyebiliyorm negatif olunca. Kanda cikmazsa cok uzulurum. Bana dua et lutfen 11 aydir deniyorum. Bu ay cok umitliyim

Beş gün olduğunu bilmiyordum o zaman bekle canım gününde veya bir gün sonra falan ver bütün dualarım seninle inşallah sağ salim bir şekilde nasip olur isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…