GEBELİK TESTİ

elif dyn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2025
33
1
1
25
Merhaba kızlar normalde adetimi hep gününden gününe olurum hiç şaşmaz bu ay 3 gün gecikti çok akıntım vardı 2 defa test yaptım pozitif çıktı ve kan vermeye gittim betam 15.1 çıktı sizce gebelik var mı

Arkadaşlar bende 9 ağustosta regl olmuştum. 23 gündebir oluyorum ilac kullanmaktan bu yana. Bu ay da 9 unda oldum. Çok ağrılarım var sizce testyapmali miyim.

5;ten ve üstü gebelik var demek

Merhaba belirtileriniz nelerdi ve kaçıncı denemeniz? Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bu arada

Merhaba belirtileriniz nelerdi ve kaçıncı denemeniz? Allah sağlıkla kucagınıza almanızı nasip etsin bu arada
Sadece belirtim regl gecikmesiydi kan verdim bugün betam 15 çıktı doktor gebesin ama biraz geçince tekrar kan vermemi istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah

Sadece belirtim regl gecikmesiydi kan verdim bugün betam 15 çıktı doktor gebesin ama biraz geçince tekrar kan vermemi istedi Rabbim isteyen herkese nasip etsin size de inşallah
Regl gecikmesinden baska belirtiniz varmıydı? Daha öncesinden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…