- Emoji Skoru
- 181
- Puanlar
- 303
- Konu Sahibi minelimine
-
Markasını hatırlamıyorum bende öyle düşündüm en iyisi beklemekMerhaba, markaları nedir? Bence regl bekleyin
Merhaba benim de öyle oldu sonra kan ile takibe aldındı kimsaysal olduğunu öğrendim ama benle sizin aynı olacak değildir gün geçti miMerhabalar dün test yaptım erken gebelik testi ikisinde de çift çizgi çıktı bugün aldım tekrar denemek için iki tane erken 2 tane kaset test aldım ama bugün onlarda çıkmadı sizce hamilemiyim yoksa değilmişim reglıma 6 gün kaldı böyle bi durumla karşılaşıp hamile olan var mı acaba
Reglime 6 gün var daha onu beklemeyi düşünüyorumMerhaba benim de öyle oldu sonra kan ile takibe aldındı kimsaysal olduğunu öğrendim ama benle sizin aynı olacak değildir gün geçti mi
Sizinle aynı günlerde hasta olup iylesmisiz adetinize kaç gün kala test yaptınız belirtiniz oldumu hiçMerhaba görsel ekledim ama anlamdım kuruma çizgisi olsa hemen 15 dkdır duruyor aynı şekilde karşımda
Benim döngüm karışık biraz günümü kestiremiyorum açıkçasıSizinle aynı günlerde hasta olup iylesmisiz adetinize kaç gün kala test yaptınız belirtiniz oldumu hiç
Benimde öyle çok geçmiş olsun başın sağ olsun canım bende 3 kez bebek kaybettim miyom ameliyatı oldum yeni korunmamız bitti bizimdeValla bu hamilelik hormonlarına aklım ermiyor artık benim ilk gebelikte ben rüyamda gördüm öğrendim normal kaset testim negatif çıkmıştı sonra 2 saat sonra baktığımda silikti hiç unutmam takmadım bile
1 hafta sonra öylesine gidip kan vermiştim o zaman daha yeni yerlesmisken öğrendim ama düştüğüm icin bebeğimi kaybettim
Merhaba görsel ekler misinizMerhabalar reglime 2 gün var test yaptım çift çizgi çıktı ama silik hamilemiyim acaba
Görselde çıkmıyor çok hafif varMerhaba görsel ekler misiniz