Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaallah allahım isteyen herkese nasip etsinİnsallh çoğu yorumlara baktım iğne etkisi diyen var çokta heveslenmek istemiyorum şimdiden 2 3 gün sonra tekrar yapacağım insallh iki çizgiyi görürüm geri
Amin insallhİnşaallah allahım isteyen herkese nasip etsin
Sizin test ne yaptınız pozitiftir insallhArtımed bende yalancı pozitif verdi ama senin çizgi daha belirgin bence var bebiş![]()
Evet 5+4 haftalığızSizin test ne yaptınız pozitiftir insallh
Ama başka bi testle yaptım duratest diyeEvet 5+4 haftalığız
Masallh Allah'ım saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin insallh bende iki gün sonra tekrar yapacağım insallh beniimde vardirAma başka bi testle yaptım duratest diye
Amin inşaallah vardır senindeMasallh Allah'ım saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin insallh bende iki gün sonra tekrar yapacağım insallh beniimde vardir
İnşallahAmin inşaallah vardır seninde
İnsallh 2 gün sonra tekrar test yaparım netlessin carsambada kan vermeye giderim insallh vardirSizinde pozitif bence çünki çizgiler baya belli oluyo
Bugünde yaptım saat 3 gibi daha belirgin çıktıÇok hafif bi gölge var gibi ne kadar var adet tarihine