Gebelik testi

Kızlar merhaba inşallah herkes güzel haberler alır yakın zamanda benim 2,3 günlük gecikmem var tahmini,çok fazla akıntı ve farkli belirtiler de olunca, test yaptım bugün 10 dk bekledim baktim birşey yok üzülüp çöpe attım, 2 saat önce baktım resimde ki gibi totalde 3 saat falan geçmiştir,kuruma çizgisi diye düşünüp su tuttum gitmedi bakabilir misiniz eşim var diyor bilemedim daha önce böyle çıkıp kan verdim negatif olunca baya üzüldüm,test markası laboquick

Eklentiler

• 1000125548.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 11
  • 1000125549.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 11
Belirtiniz varmi mesela adete yakın olan belirtiniz
Regl belirtim hiç yok gebelik belirtim var aslında referans aralığımı bilmiyorum beni takip edebileceğim bir şey daha önce 4 çıkmıştı sonra gebelik ile devam etti bazı drlar 5in altını negatif diyor ama şuan bu ile yeni taşındım kendi Dr sonucu bekle dedi oda göremiyor sonucu bilmiyoruz şüpheli olarak ise sayı bir kaç gün sonra kan vermemi istedi pıhtılaşmam olduğu için diğerinde bilemedim kayıp ile sonuçlandı

Net görünmüyor canım kuruma çizgiside olabilir renk önemli bide pembeye yakın ise şüpheli an gri tonları ise kuruma çizgisi 10 dk sonra çıkan geçersiz diye biliyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…