Biz ev taşıdık bu bekleme sırasında baya yoğun geçti bugün dişçi diyince aklıma geldi bir şeye verince kendimi unuttum sizde aynını yapın yoksa takıyor insanBekleyeceğim bakalım zaman geçmez bu zamanlarda
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzEşim alıcak birazdan hemen pembe oldu belirtilerim de var aslında inşallah pozitiftir
Bi saate gelicem dedi bakalım yapıcam başka markada onda da var ise net artıkİnşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz
Rapor var tıbbı olarak pıhtılaşmayla alakalı e nabıza bakınca sordu hemen 6 ay önce vardı röntgen çekmedi ona baktı yoksa 20lik dikiş atılıp alınacaktı dolguda vardıSorması iyi olmuş
Anladım varsa ertelenir o zaman testini sabah ilk idrarla yap daha iyi olurRapor var tıbbı olarak pıhtılaşmayla alakalı e nabıza bakınca sordu hemen 6 ay önce vardı röntgen çekmedi ona baktı yoksa 20lik dikiş atılıp alınacaktı dolguda vardı
Bende diş tedavisi olacaktım o gün testim baya koyuydu şaun 25 haftalık hamileyim darısı size olsun inşallahRapor var tıbbı olarak pıhtılaşmayla alakalı e nabıza bakınca sordu hemen 6 ay önce vardı röntgen çekmedi ona baktı yoksa 20lik dikiş atılıp alınacaktı dolguda vardı
Amin inşallah eczaneye göstermiş testi silik var gibi de yok gibi de demiş hızlı test vermiş Avox markaBende diş tedavisi olacaktım o gün testim baya koyuydu şaun 25 haftalık hamileyim darısı size olsun inşallah
Şimdi aldı test avox marka adam yapsın çıkar demiş testi görmüş var gibi yok gibi demiş kaset testler regl gecikmesinde daha net oluyormuş gecikmem yok çünküAnladım varsa ertelenir o zaman testini sabah ilk idrarla yap daha iyi olur
Awox demi bende onla öğrendimAmin inşallah eczaneye göstermiş testi silik var gibi de yok gibi de demiş hızlı test vermiş Avox marka
Benimde 5 yaşında oğlum var sağolsun o bazen haftamı dahi doldurur unuttururBiz ev taşıdık bu bekleme sırasında baya yoğun geçti bugün dişçi diyince aklıma geldi bir şeye verince kendimi unuttum sizde aynını yapın yoksa takıyor insan
Sonuç ne oldu bizede haber ver lütfen Rabbim isteyen herkese nasip etsinŞimdi aldı test avox marka adam yapsın çıkar demiş testi görmüş var gibi yok gibi demiş kaset testler regl gecikmesinde daha net oluyormuş gecikmem yok çünkü
Awox güvenilir bir test yaptın mı peki şimdiŞimdi aldı test avox marka adam yapsın çıkar demiş testi görmüş var gibi yok gibi demiş kaset testler regl gecikmesinde daha net oluyormuş gecikmem yok çünkü
Yaptım ama tek çizgi silik vs yokAwox güvenilir bir test yaptın mı peki şimdi
S Sabah erken yapsaydınız keşkeYaptım ama tek çizgi silik vs yok
Dedim sabah ilk idrarla yap diye seyrekleştiği içinde olabilir böyle en iyisi sen kan verYaptım ama tek çizgi silik vs yok
Selam benim testime bakar mısınız adet gecikmesi 3.gün sabahı yaptımYaptım ama tek çizgi silik vs yok
Of of midem de ekşiyor bugün stres yaptımDedim sabah ilk idrarla yap diye seyrekleştiği içinde olabilir böyle en iyisi sen kan ver
Merak ettim çok aslındaS Sabah erken yapsaydınız keşke
Var gibi sanki sizin kan vermek lazım istiyorsanız inşallah vardırSelam benim testime bakar mısınız adet gecikmesi 3.gün sabahı yaptım
Anlıyorum ama sakın ol testin varsa sabah yap ilk idrarlaMerak ettim çok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?